Огледала от Е46 на Е36 купе ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Огледала от Е46 на Е36 купе ?
Здравейте интересува ме някой правил ли е такава трансплантация на огледалата От Е46 на Е36
гледам размерите са почти идентични и има само малка разлика в дупките .
Та някой правил ли го е и ако е дали става добре ?

Та някой правил ли го е и ако е дали става добре ?
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
буксите гаранция не са същите 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Icco
- Музикално деформиран
-
Разликите които на пръв поглед забелязвам са в кабелите и в тия кръглите издатини на които се хващат болтовете , при налагане имат малка разлика и в дупките но мисля че ще се справя.
Кабелите са доста повече на Е46 защото при разглобяване се оказа че вътре моторите на огледалото имат датчици за оборотите и в двете посоки което ме навежда на мисълта че е възможно при Е46 да помнят и позиции но при Е36 такива модули няма така че аз ще им правя байпас
А огледалата са от тия дето се вдигат нагоре което си е гъзарийка
Кабелите са доста повече на Е46 защото при разглобяване се оказа че вътре моторите на огледалото имат датчици за оборотите и в двете посоки което ме навежда на мисълта че е възможно при Е46 да помнят и позиции но при Е36 такива модули няма така че аз ще им правя байпас

А огледалата са от тия дето се вдигат нагоре което си е гъзарийка
- Icco
- Музикално деформиран
-
След цял ден мъки ползване основно на Ъглошайф и дрелка мога да споделя с вас че огледалата ги направих и си заспаха перфектно
Вторият ОГРОМЕН проблем ще е със управлението защото на Е36 огледалата се въртят от един мотор който посредством бендикс сменя зъбчатките на които предава движението от там и посоката на въртене
При Е46 задвижването се състои от два мотора , за всяка равнина по един но това за мен не е проблем и с малко мъки и творчество ще направя и управлението утре ще пусна малко снимки да може мераклиите като мен да са наясно с какво се захващат и кое как се прави
Вторият ОГРОМЕН проблем ще е със управлението защото на Е36 огледалата се въртят от един мотор който посредством бендикс сменя зъбчатките на които предава движението от там и посоката на въртене
При Е46 задвижването се състои от два мотора , за всяка равнина по един но това за мен не е проблем и с малко мъки и творчество ще направя и управлението утре ще пусна малко снимки да може мераклиите като мен да са наясно с какво се захващат и кое как се прави

- Icco
- Музикално деформиран
-
Бих помолил ако някой му е налесно ел схемата на огледалата при Е36 да даде някакъв линк или от сорта че просто съм труп днес и не останаха сили да ровя
Благодаря предварително
Благодаря предварително

7 мнения
• Страница 1 от 1