прагове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
прагове
пичове , има ли ? и откъде мога да си намеря прагове за Е36 , че моите от една дупка хронично удряне в нея и сдадоха багажа.....не ми се кърпят искам нови - ако знаете и цената каква е сте супер.........
и още нещо знаете ли откъде и колко струва дюзата на пръскачките на предния джам , че и тя се запуши - няои беше писал по тая тема , че струват 20 лв . , ама къде е магазина и наистина ли е такава цената
мнооооооооооооого мерси

и още нещо знаете ли откъде и колко струва дюзата на пръскачките на предния джам , че и тя се запуши - няои беше писал по тая тема , че струват 20 лв . , ама къде е магазина и наистина ли е такава цената
мнооооооооооооого мерси

- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
То дюзата за чистачките ако е запушена се лекува лесно, сваляш маркуча от нея и с една помпа я продухваш обратно, но първи си виж клапанчето/филтър или както се води там, една бяла джаджа е. Прагове виж при супер разбирачите от ЕмКомплект33.
- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
Re: прагове
mamintaiko написа:пичове , има ли ? и откъде мога да си намеря прагове за Е36 , че моите от една дупка хронично удряне в нея и сдадоха багажа.....не ми се кърпят искам нови - ако знаете и цената каква е сте супер.........![]()
мнооооооооооооого мерси![]()
ами ако оригиналните ти прагове са поначукани вместо да си играеш с тях защо не си вземеш едни м-кови декоративни които се слагат отгоре и ще скрие всичко. Колегата Супер_флай продава такива стъклопластови с много добро качество и на много добра цена и стойката на колата се сменя моментално.

- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
ми днеска да видя кво и става на колата я ритнах до капачката за крика и направо ми влезе кракът .........и затова подех темата де - до два три дни искам да оправя нещата................................незнам , ще видя в М компл. какво предлагат - само да не е спортно щото вече смених гърнетата - изцяло - отзад беше спортно и ручеше - пък не съм първа младост и ме дразнеше - даже го подарих на майсткорите - на мене ручалки не ми трябват................значи м комплект - а в интеркар дали някои незнае дали има - оттам навремето взех калник за 50 кинта нов.......на втора ръка ми го даваха за 80 кинта и то ръждясал ...................
за дюзата Іфилтъра / или там каквото и да е - продухвах го вече - мисля , че е в терминална фаза на живота си - просто ми трябва ново

за дюзата Іфилтъра / или там каквото и да е - продухвах го вече - мисля , че е в терминална фаза на живота си - просто ми трябва ново

- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
- mamintaiko
- кандидат ентусиаст
-
отивам значи в дару да дюзичките 10х братле
праговете в Мкомплект са 107 лв. единият за седан - 4 врати
ще търся по евтини еи така време да минава - ако някои има повече инфо - да пише

праговете в Мкомплект са 107 лв. единият за седан - 4 врати
ще търся по евтини еи така време да минава - ако някои има повече инфо - да пише

7 мнения
• Страница 1 от 1