318ти завива наляво
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- nikiivanov
- кандидат ентусиаст
-
318ти завива наляво
Имам проблем с Е36 318 компакт - ако пусна волана кормилото и колата тръгват наляво, не поддържа прав пътя. На какво ли може да се дължи?
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
Имаше и има даже такава тема
Използвай "The Search Engine"
Вариант е не еднакво износени преди гуми...другото колегите ще кажат:)

Вариант е не еднакво износени преди гуми...другото колегите ще кажат:)
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
размени си предните гуми и виж да ще почне да тегли на дясно, ако не иди на диагностика на ход.часи и след това на реглаж

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Mpower84 написа:Разбалансирана/не добре балансирана гума/гуми
От баланса ще му бие на волана но не и да завива

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
MOGY написа:Mpower84 написа:Разбалансирана/не добре балансирана гума/гуми
От баланса ще му бие на волана но не и да завива
Зависи колега има фрапиращо криви джанти.
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Да така е за това му казах да ги размени.,обаче ако са криви баланс не помага 

- nikiivanov
- кандидат ентусиаст
-
Интересно е че наскоро (преди няколко седмици) ми смениха зимните гуни с летни в Диана сервиз (плюс ми изправиха две криви джанти) така че не би трябвало да имам проблеми с гумите.
MOGY написа:размени си предните гуми и виж да ще почне да тегли на дясно, ако не иди на диагностика на ход.часи и след това на реглаж
- MOGY
- Obergruppenführer
-
Зависи колко наскоро тва не пречи да си ударил някаде и да си крижнал некоя джанта, качи я тогава на стенд тои ще си покаже. А междо другото изведнъж ли започна да тегли или така си я взел 

- Strabex
- младши ентусиаст
-
- Кара: '09 E60 535d
имал съм подобен случай с предишната си кола ходих на различни места да ми правят реглаж на предницата и многократно баланс на гумите и без ефект пак си дърпа докато един ден просто размених предни гуми-тоест лявата от дясно и обратно и колата взе да дърпа на другата страна и тогава разбрах че всичко идвало от гадните гуми и с голям кеф ги сложих отзад и ги съдрах 

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Strabex написа:имал съм подобен случай с предишната си кола ходих на различни места да ми правят реглаж на предницата и многократно баланс на гумите и без ефект пак си дърпа докато един ден просто размених предни гуми-тоест лявата от дясно и обратно и колата взе да дърпа на другата страна и тогава разбрах че всичко идвало от гадните гуми и с голям кеф ги сложих отзад и ги съдрах
Е аз тва му казвам,понеже правя реглаж и ми се е случвало да доидат клиенти с такива болки като ги кача на стенда са заспали а иначе им тегли като сменим гумите лява дясна се сменя и тегленето

- nikiivanov
- кандидат ентусиаст
-
Като я взех от сервиза нямаще проблем. Един се казвам и тегли. Преди това я караше жената та може тя да е изкривала джантата някъде.
MOGY написа:Зависи колко наскоро тва не пречи да си ударил някаде и да си крижнал некоя джанта, качи я тогава на стенд тои ще си покаже. А междо другото изведнъж ли започна да тегли или така си я взел
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
.
и при мен едното Е36 носеше преди но се оказа че е била гумата. Балансираи, провери дали са равни като налягане и опитаи пак.
А като спираш тегли ли ти на там?
Все пак има колеги които те съветват с реглаж. Ако не ти мине от гумата направо мерете.. наи лесно ще разберат те
А като спираш тегли ли ти на там?
Все пак има колеги които те съветват с реглаж. Ако не ти мине от гумата направо мерете.. наи лесно ще разберат те
15 мнения
• Страница 1 от 1