аларми
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
аларми
Здравейте колеги.Начи решил съм да слагам аларма на е36 318и седан и искам да разбера имали някакъв смисал от нея или не.Ако има смисъл бихтели ме посъветвали каква да сложа като марка и модел и бихтели ми казали какво е предимството да е тази марка а не друга и да ме светнете като цени колко ще ми излезе защото много не разбирам от тези неща и да не карам на сляпо ви питам за съвет
да кажа аларма горе долу за около 150 лева се пак не съм някакъв богаташ за да мога да си позволявам нещо по тъка да речем за тези пари нещо :Д
мерси много предварително

да кажа аларма горе долу за около 150 лева се пак не съм някакъв богаташ за да мога да си позволявам нещо по тъка да речем за тези пари нещо :Д
мерси много предварително

Последна промяна lop_88 на 09 Юни 2008, 0:41, променена общо 2 пъти
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
Аз лично мисля, че е хубаво да имаш аларма. Найстина в нащо БГ нема нещо което да спре автоджамбазина ама все пак е нещо. Има аларми с пейджър, може те да са най-ефективни...
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Според мен алармата пази най-много от някой наркоман макар, че и те вече много надобреха.Не, че не е важна алармата, но това дето пази колата по-скоро е каското!
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Колега,алармата няма да ти опази колата ако са решили да я отнасят недай си боже!Но те съветвам да дадеш някои лев отгоре за аларма с пейджър.Така поне ако някой се опита да вандалства и имаш късмет да чуеш пейджъра слизаш тихомълком при колата и ..........
.cobra или octopus са вариянти като марка.Но иначе алармите не спират дйамбазите м...а им д....
Успех в избора и да не ти се налага да разбираш колко ти е добра алармата

Успех в избора и да не ти се налага да разбираш колко ти е добра алармата

- lop_88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318i м40 R.I.P:( е36 320и м52
- Мечтае да кара: x5 или е36 кабрио
да бе и аз ттова знам че за отключване и заключване на колата за др немогат да станат :Д ама пак си е др примерно ако почне да пилка пак може нещо да ги стрестне (говора за алкохолиците не за крадците :д ) ама просто незнам и аз какво д аправа да слагам ли или не имали смисъл от нея или неспоред мен няма смисал ама поне като се включи примерно ще ми бута акумулатора за др невервам да стане :Д иначе мерси 6те разпитам за кобрата как стоят неща
иначе мерси за съветите
иначе мерси за съветите
6 мнения
• Страница 1 от 1