Помощ колеги

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 535i, S500

Помощ колеги

Мнение от furiozo » 06 Юни 2008, 22:34

Добър вечер колеги!

ето градушката не ме отмина и мен откъм проблеми.

след дъжда алармата ми е пищяла около 2 часа и то със някъкъв тъп звук, който няма общо със нормалния звук. странното е че след откачането на захранването пак пищеше все едно е на батерии. Както и да е като я махнах да не пищи в колата, защото съседите се оплакваха, сега пищи в нас :shock: Но за друго ви пиша

Докато я махах едно лостче леко го закачих и то падна учудващо лесно, ето това Изображение
което се намира зад предния десен фар както съм отбелязал тук

Изображение

но малко по - доло. и е свързано с почертаната тръба. та след като се откини тва лостче почна да пръска някаква течност и излизаше студена пара известно време и спря. Не знаех какво е, но един приятел които работи в тойота ми каза че е фреон за климатика и е безопасно да карам понеже се изпарява, въпреки че се опръскаха кабелите на фаровете и другите шукарии вътре. Въпроса ми е дали е така както го е обеснил този фр? и ако имате преложения или инфо моля споделете :roll:

мерси

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 06 Юни 2008, 22:44

Ми през тоя винтил се пълни фреона на климата, има още един такъв, през единия се прави вакуум през другия се пуска фреона, май нещо такова беше. Отиваш някъде където пълнят климатици, те ше те опраят :mhihi: После и едно ново фреонче и всичко е по старо му
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от furiozo » 06 Юни 2008, 22:48

nParMaTuK написа:Ми през тоя винтил се пълни фреона на климата, има още един такъв, през единия се прави вакуум през другия се пуска фреона, май нещо такова беше. Отиваш някъде където пълнят климатици, те ше те опраят :mhihi: После и едно ново фреонче и всичко е по старо му

мерси колега, а иначе мога да карам без проблем въпреки че това лостче се откачи и няма опастност нещо да изтече разлее и т.н?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nParMaTuK » 06 Юни 2008, 22:52

Няма проблем, просто няма да имаш климатик :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от furiozo » 06 Юни 2008, 22:55

мерси колега :) в момента май май не е за климатици и без друго :)

луд с палатка
Аватар
Кара: Хората да залягат
Детайли за колата: кихащо кабрио

Мнение от ТУРБО » 06 Юни 2008, 23:00

Колега няма проблеми да караш така това е щуцера за високото налягане на фреонофия кръг.Само го зпуши с изолирбанд или някаква лепенка да не попадне някакъв боклук или вода вътре и да запуши системата.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от furiozo » 06 Юни 2008, 23:05

мерси пак :)

Назад към E36