изчезнаха стоповете
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
изчезнаха стоповете
изчезнаха стоповете , бушона е здрав , крушките също - какво остава ключето на педала или прекъснат кабел , каде точно е ключето което дава контакт?
друго също ми направи впечатление - половината бушони ми ги няма / 318 тдс "96 / са верно че няма cruise control ама чак толкова бушони да липсват - от 1 до 5 няма и там още доста , при вас как е ?
номер 13 го загледах някой умник е сложил 15А вместо 5 и се беше стопил- това за задния джм ли е / нагреватела/
мерси
поздрави
друго също ми направи впечатление - половината бушони ми ги няма / 318 тдс "96 / са верно че няма cruise control ама чак толкова бушони да липсват - от 1 до 5 няма и там още доста , при вас как е ?
номер 13 го загледах някой умник е сложил 15А вместо 5 и се беше стопил- това за задния джм ли е / нагреватела/
мерси
поздрави
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: изчезнаха стоповете
nandrolon написа: друго също ми направи впечатление - половината бушони ми ги няма / 318 тдс "96 / са верно че няма cruise control ама чак толкова бушони да липсват - от 1 до 5 няма и там още доста , при вас как е ?
1 ти е за ел люк, 2 за осветление на ремарке (ако имаш теглич), 3 за задна чистачка (странно ако го нямаш), 4 за подгрева на предните седалки 5 за ел функциите на дясната седалка. Всички освен 3 е нормално май да ги няма.
13 ти е подгрева на джама
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
наи вероятно е както каза колегата стоп ма6инката.
на мен като ми слагаха алармата тогава бях вув бургас МАИСТОРА
забравил дами сложи кабелите на стоп ма6инката,и аз от боргас до варна без сопове сум карал.направо кусмет сум имал 4е някои неме е одарил 

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Най-вероятно проблема е в ключето на педала, но как се сваля ако знаеш 

Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Свали кората над педалите и виж ключето на педала на спирачките.
Виж си преди това на стопа какъв цвят ти е кабела за стоп светлината ,после отпред премери с мултицет каква е хавата.
А и да не забравиш да си на контакт
Че иначе не светят.
Виж си преди това на стопа какъв цвят ти е кабела за стоп светлината ,после отпред премери с мултицет каква е хавата.
А и да не забравиш да си на контакт

Че иначе не светят.

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
един глас за стоп машинката, намира се точно под педала на спирачките, махаш корите и всичко ще ти стане ясно ...
аз си смених моята, след което си оправих и старата, ако искаш дай адрес да ти я пратя, като си поемеш куриерските, ако не си намериш де ...
аз си смених моята, след което си оправих и старата, ако искаш дай адрес да ти я пратя, като си поемеш куриерските, ако не си намериш де ...
11 мнения
• Страница 1 от 1