316и компакт
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
316и компакт
Здравеите,нов съм тук и ако объркам нещо предварително се извинявам.Изпадна ми едно 316i компакт,много изгодно 96г.Понеже никога не съм имал Bmw а ме кефи като автомобил(карал съм една петица известно време)Та ако можете да кажете какво ви е мнението за този мидел,101-102коня не са ли му малко,кои са му слабите места,може ли да му се монтира обикновена АГУ, или трябва ГИ.Разход,подръжка,е такива неща. 

- blackrider
- младши ентусиаст
-
Метай се смело пич! Няма да съжеляваш! Ако колата наистина е читава! 102 коня хич не са И малко !!!!
като подръжка .....ми зависи от ква гледна точка? За мен не е скъпо,защото са здрави коли! Аз карам седан ,а жената компакт. Да ти кажа ,че частите са: предни накладки 55лв ,дискове по 55лв,шарнир 34лв.......... Но имай в предвид ,че не се чупи през 5 дена като италянските !!!
Взимай и се кефи ! Обикновена газ с всичките му симулатори -немаш ядове!!!! дано съм ти бил полезен !
като подръжка .....ми зависи от ква гледна точка? За мен не е скъпо,защото са здрави коли! Аз карам седан ,а жената компакт. Да ти кажа ,че частите са: предни накладки 55лв ,дискове по 55лв,шарнир 34лв.......... Но имай в предвид ,че не се чупи през 5 дена като италянските !!!
Взимай и се кефи ! Обикновена газ с всичките му симулатори -немаш ядове!!!! дано съм ти бил полезен !

ссс
Ами какво да ти кажа...зависи от цента, аз имам седан 1.6 99 коня мисля че е ...абе нищо несам пипал по него за 2 години..само маслото и един лагер дето си беше строшен (от много дрифтове) еми зимаи я ако е изгодно.. аиде успех
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Като става въпрос за здрави коли, нещо тия БМВ много арни бре, една мазна возия, арчлъка им изгоден, па за резервни части сякаш много рядко нещо сериозно, зависи дали правиш мазни понички
. Който иска да си кара алфи, какво ли не съм чул за италианки, колко е вярно незнам, па няма да си и купя. Откакто карам само на немско, и съм доволен. 

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- hugh
- Потребител
-
- Кара: Е36 Компакт
Колега, карам същия компакт 96'. Сложих и газ LOVATO и вече половин година няма пролеми(да чукна на дърво). Като вървеж - върви си даже прекалено добре за кубиците, като возия - преди не бях карал BMW и ми се струва че няма друга марка която да вози по-добре. Мога да ти кажа,че не харчи много-зависи как я караш.
Скачай без да му мислиш много......
Скачай без да му мислиш много......

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
даваи напред пич аз съм с такова пушка е:)
и ще му слагам АГУ-обекновено и ще се фръца яко към морето тая година:
и ще му слагам АГУ-обекновено и ще се фръца яко към морето тая година:

- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
14 мнения
• Страница 1 от 1