тропане от към предното колело
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
тропане от към предното колело
колеги вчера ми се случи значи карам си аз с около 50 км/час и почва да се чува едно тропане от към предно дясно колело и ми трябваше половин ден да установя от каде идва както и да и странното е че на моменти това тропане изчезва след 80км/час но от 0-50 го има а като натисна спира4ката и веднага изчезва, колеки помощ какво може да бъде
Няма начин да няма начин
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Ти колелото остави на нас,я кажи защо утепа лопатара и муфлона и къде е това стопанство (Буйновци?!)
Възможно е да имаш разбит шарнир,предлагам ти крика и колелото във въздуха, че да не е нещо спешно и опасно

Възможно е да имаш разбит шарнир,предлагам ти крика и колелото във въздуха, че да не е нещо спешно и опасно

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
a
и аз така мисля ще го вдигна на крик па да огледам, а имаш ли представа в дару кар какви са номерата на шрнира и другото,
о относно муфлона и лопата те са на костел, хахаха, ами маи си запознат с районат там, това ловното стопанство е "буковец", доста е известно
о относно муфлона и лопата те са на костел, хахаха, ами маи си запознат с районат там, това ловното стопанство е "буковец", доста е известно
Няма начин да няма начин
а
катинар, установих проблема, гайките на джантата се бяха разхлабили, питегнах ги и всичко вече е наред
Няма начин да няма начин
4 мнения
• Страница 1 от 1