Кое да избера за първа кола???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Кое да избера за първа кола???
Привет на всички! Моля Ви за съвет, ще си копувам БМВ и се чудя м/у 320i,318i или 318is. Всички ми казват различно и не знам какво да взема става дума за кола произведена м/у 92-95г. Кажете какво да гледа че нали ще ми е първа кола и нямам идея каква трябва да е,тия 150 коня на 320-ката да не ми дойдат в повечко? И също ако можете да ми кажете в общи линии за какво трябва да внимавам като я избирам?
Благодаря Ви предварително! 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
търсачката бате търсачката това е извора на мъдроста
Даваи с търсачката братле ,че еи сега ще се почне 10 листа и bmwdriver ще ни линчува задето пълним форума с глупости!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Re: Кое да избера за първа кола???
joreto_13 написа:Привет на всички! Моля Ви за съвет, ще си копувам БМВ и се чудя м/у 320i,318i или 318is. Всички ми казват различно и не знам какво да взема става дума за кола произведена м/у 92-95г. Кажете какво да гледа че нали ще ми е първа кола и нямам идея каква трябва да е,тия 150 коня на 320-ката да не ми дойдат в повечко? И също ако можете да ми кажете в общи линии за какво трябва да внимавам като я избирам?Благодаря Ви предварително!
Който и да е от трите мотора, но задължително на колата в най - добро техническо състояние!
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
320-ката ще ти е добре! Тя не е толко бърза екстра е за 1-ва кола.
- Satanans4o
- кандидат ентусиаст
-
joreto_13 написа:Привет на всички! Моля Ви за съвет, ще си копувам БМВ и се чудя м/у 320i,318i или 318is. Всички ми казват различно и не знам какво да взема става дума за кола произведена м/у 92-95г. Кажете какво да гледа че нали ще ми е първа кола и нямам идея каква трябва да е,тия 150 коня на 320-ката да не ми дойдат в повечко? И също ако можете да ми кажете в общи линии за какво трябва да внимавам като я избирам?Благодаря Ви предварително!
Колега вземи си 316 с м40 двигател м 40 да не забравиш 91-92 година да е

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Не му говори глупости, че ще вземе да ти повярва
Както каза дзвера, взимаш най-читавата на екстериор, интериор и техническо състояние на двигател и окачване... не гледай количеството (кубатура), ми качеството

Както каза дзвера, взимаш най-читавата на екстериор, интериор и техническо състояние на двигател и окачване... не гледай количеството (кубатура), ми качеството

D3BEP написа:joreto_13 написа:Привет на всички! Моля Ви за съвет, ще си копувам БМВ и се чудя м/у 320i,318i или 318is. Всички ми казват различно и не знам какво да взема става дума за кола произведена м/у 92-95г. Кажете какво да гледа че нали ще ми е първа кола и нямам идея каква трябва да е,тия 150 коня на 320-ката да не ми дойдат в повечко? И също ако можете да ми кажете в общи линии за какво трябва да внимавам като я избирам?Благодаря Ви предварително!
Който и да е от трите мотора, но задължително на колата в най - добро техническо състояние!

Абе 320ската може и да ти доиде изнанагорно ама ако внимаваш нема кво да и се плашиш

Успех!
Satanans4o написа:joreto_13 написа:Привет на всички! Моля Ви за съвет, ще си копувам БМВ и се чудя м/у 320i,318i или 318is. Всички ми казват различно и не знам какво да взема става дума за кола произведена м/у 92-95г. Кажете какво да гледа че нали ще ми е първа кола и нямам идея каква трябва да е,тия 150 коня на 320-ката да не ми дойдат в повечко? И също ако можете да ми кажете в общи линии за какво трябва да внимавам като я избирам?Благодаря Ви предварително!
Колега вземи си 316 с м40 двигател м 40 да не забравиш 91-92 година да е![]()
хахах това е колата просто

Дам нали съм още пресен
видях дискусиите и мисля че вече е писано достатъчно много по темата ма сега видях като ми казахте и мисля че се насочих пък нека сега пообиколя да намера нещо добро да го постегна и да стана и аз член!!! Мерси пък скоро може да се засечем на някоя седмична збирка
Винаги приатно и безаварийно на всички

Винаги приатно и безаварийно на всички

Каквато и кола да караш, винаги можеш да си член. Членовете са толкова много по улиците 

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3