Омръзна ли ви да четете в раздел продава....

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Омръзна ли ви да четете в раздел продава:продавам бензинов храсторез, енциклопедия на футбола, нов GSM ама без гаранция....

Анкетата свършва на 07 Юни 2008, 15:57

Да
27
32%
Не
31
37%
Не ми пука....
26
31%

Общо гласове : 84
младши ентусиаст
Аватар

Омръзна ли ви да четете в раздел продава....

Мнение от nigh7lif3 » 23 Май 2008, 15:57

На мен лично не ми е приятно да ги прескачам само, все пак това е автомобилен форум, не стокова борса.....

Левскарче
Аватар
Кара: 02` E46 320d
Детайли за колата: Баничарка

Мнение от BoqnZubarev » 23 Май 2008, 16:14

На мен лично ми е все тая. До някъде си прав, че това е форум за автомобили и нещата свързани с тях. Но все пак хората имат право да продават каквото и да било и няма точно определени правила какво точно да се продава и какво не. Вярно, е че си има специализирани сайтове за всяко отделно нещо, но все пак нямам нищо против да ги има и тези обяви тук, все пак от време на време си изпада нещо, за което си заслужава да си да дадеш парите и е на далавера. Лично мнение ;)
Последна промяна BoqnZubarev на 23 Май 2008, 16:16, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 318IS
Мечтае да кара: BMW E60
Детайли за колата: BMW E36 318IS

Мнение от skate » 23 Май 2008, 16:14

е все пак не е забранено да се пускат и друг тип обяви.., има съфорумници който посещават само този форум и като им се наложи да пуснат такъв вид обява защо да не я пуснат в "ПРОДАВА" , малко разнообразие от една страна пък и на друг съфорумник може да е точно това което му трябва.., GSM например или Резачка някаква :)

ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 335i

Мнение от Maverick_VS » 23 Май 2008, 16:20

Защо да са само свързани с автомобилите обяви :roll: ?! Виждал съм доста интересни обяви извън авточастите, които са ме заинтригували, пък и аз съм пускал ;)! Според мен е тъпо да се ограничават така нещата! Май мястото не и е в е36 на тази анкета :roll: ?!

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 23 Май 2008, 16:23

Според мен не трябва да има ограничение . Аз например се оборудвах с нов телефон от колега който беше на добра цена и в перфектно състояние, така че нямам нищо против :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Svetlix » 23 Май 2008, 17:59

На мен специално ми е все тая ... аз просто на автопилот ги прескачам ;)

Храстореза е на бензин .. а всичко де що е на бензин, газ и нафта ... 8)

ПС: А тази пък тема защо е тук ..
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 324TD '88
Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,

Мнение от dancenation » 23 Май 2008, 18:06

На кой която обява му хареса нея чете,аз като не ми трябва нещо не го чета ,но както каза колегата наистина има заинтригуващи предложения.Те нали след месе автоматично се трият така че ,според мен и така си е добре,много еднообразно ше стане акое само коли и части а така и някои друга буца сирйеене може да си купиш :mhihi:
----Митко Тодоров Христов----
GSM:0886150079
ИзображениеИзображение
E30 - M21 + M50 = Ultimate Driving Machine
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: малки котета на задната седалка
Мечтае да кара: по-леко
Детайли за колата: Черна скрап

Мнение от deyan-enchev » 23 Май 2008, 18:23

На мене ми е интересно, ама гледам напоследък все по малко домашни животни се продават, скоро имаше тема за кокошки с кокошарник барабар ма май някой ги отнесе дееба.

Пич раздела е продава ЩОТ се продават неща, гледай по мащабно на света, не си ограничавай кръгозара само с коли и части баси тенекиите евала ли им прайте ся ко :?:
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 23 Май 2008, 18:47

Ae този раздел аз го отварям само като ми трябва нещо. Той е потребителски дееба, не е за изкупвачи от автоморги... И каот потребителски не виждам нещо лошо да има и други обяви... Който си търси джанти, мотор или капачка за теглича, ще си ги намери. Не виждам какво му пречат другите теми, без да говорим, че там като напишеш една тема и кат дадеш рефреш след 2 минути темата ти е на трета страница... Така че не са темите за кокошки и магарета, които го бъркат раздела.

А има и другия момент: големата приказка.
все пак това е автомобилен форум

Едни 4 гуми тука 2 месеца ги продавах в тоя раздел, темата ми сама се изтриваше и само тъпи коментари. Остайх ги на 120 лева след сума коментари, даже ги предложих на 100 на едни уж заинтересовани, нали наши хора, много са били и 100 лв., голем съм тарикат.
Гумите бяха в много добро състояние, просто не съм склад, наложи ми се да ги държа в чували в малката спалня...
Пуснах една обява във вестника - безплатен, местен, без снимка, нищо общо с колите и ги продадох на първият ден от излизането й, ак ои сезонът отдавна да беше почнал. За 140 лв.
На професионален шофьор, не на разбирачи.
Човекът дойде, видя ги и ги грабна.

Та... Колк ое професионално там да се продават автомобилни части, дайте да не говорим... И там си е форум.

И темата според мен е за форум "продава". Няма какво да прави в Е36, постоянните в продажбите не карат непременно Е36...
Последна промяна D3BEP на 23 Май 2008, 18:57, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 23 Май 2008, 18:56

аз толкова много съм свикнал със продава, че и без да търся нещо си го отварям всеки ден и знам как варвят нещата горе доло и не плащам дзверските цени по автоморги..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе

Мнение от boricha » 23 Май 2008, 19:17

Нямам нищо против но става голямо търсене. Според мен в продава трябва да има само неща свързани с колите. А не бит пазар за всве!!!
BMW RULEZ !!!
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е61 535d & e53 3.0d

Re: Омръзна ли ви да четете в раздел продава....

Мнение от pimienta M3 » 23 Май 2008, 19:19

nigh7lif3 написа:На мен лично не ми е приятно да ги прескачам само, все пак това е автомобилен форум, не стокова борса.....

То затова е Отделелен под форум !!! Ако не ти харесва навлизай там... ако ти трябва нещо има търсачка !!!
I FEEL MTASTIC !
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e28 525e, e34 520, e36 316,next иде
Мечтае да кара: Всичките които не са описани горе

Мнение от boricha » 23 Май 2008, 19:24

Проблема е че когато ни потрябват части трябва да гледаме обяви за кокошки, докато попаднем на каквото ни трябва, пък и търсачката не е на гугъл все пак :))) пада си търсене
BMW RULEZ !!!
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 23 Май 2008, 19:34

Не ми писна да чета обявите на хората в продава, но ми писна да чета глупости в Е36...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 23 Май 2008, 19:36

По таз логика аз мноо се дразня когато си търся джанти като видя тема "джанти 17-ки" например и влезна и те били за Е39 ... Или е34. Или АМГ.
Това много повече ми пречи и ми смущава търсенето.
Щото като търс джанти в тема за кокошки няма да влезна, ама в тема за джанти ше влезна.
Според мен там е прегледността. Ако може обявите да се разделят на "модели" и "други". Модовете ще кажат, но там някъде е прегледността, а не да забраним лаптопите и телефоните...

Следваща

Назад към E36