Въпрос за избор на фарове

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 318IA Cabrio

Въпрос за избор на фарове

Мнение от paco_sf » 20 Май 2008, 12:49

Колеги дайте някакви компетентни мнение какво да сложа на 3-ката, че нямам особено големи впечатления. Основно съм се спрял на Депо, ФК и ИнПро. Също така искам да ви питам от кои има най-добър ефект през деня от ринговете, защото в момента съм със сонарки и се виждата само на тъмно кажи-речи. И още 1-2 въпроса: Ако си взема ИнПро примерно дали може да се смени крушката защото това жълтеникаво на ринговете е доста дразнещо(поне за мен) и гледах тези фарове които продава един колега на Депо, но на снимката като светят късите свети само единия ринг ?

Общо взето това е за сега. Благодаря на всички(отговорили) :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 20 Май 2008, 13:05

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 0%EE%E2%E5
И мисля че можеш да смениш крушките!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от paco_sf » 20 Май 2008, 13:11

Има и други въпроси - Ефект на дневна светлина примерно при различните модели ?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 20 Май 2008, 13:15

По-скоро трябва да те интересува как светят през нощта. Моите са бошове с нагорели пластмаси, обаче светят идеално и някак си ме е шубе да взема нещо тайванско или китайско, било то и красиво през деня. :roll:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 20 Май 2008, 13:30

Има и други въпроси - Ефект на дневна светлина примерно при различните модели ?

Aко искаш да се виждат през деня вземи си CCFL angel eyes и ги сложи на оригиналните фарове ето линк да се ориентираш в цените http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86277,аки искаш да првиш по-злобен вид или тюнинг вече ще трябва да се задоволиш с по-слабо сетещи сонари,депо-та и т.н!
по-скоро трябва да те интересува как светят през нощта. Моите са бошове с нагорели пластмаси, обаче светят идеално и някак си ме е шубе да взема нещо тайванско или китайско, било то и красиво през деня. Rolling Eyes

Аз съм пред същата дилема и варянтите са три:
1.Да се впусна в супер дефицитното издирване на дефицитните стъкълца на бош и да сложа ccfl и ксенон ,като ксенона е студена светлина и проблема с нагоряването се решава!
2.Да взема депот-а с лупи и да сложа ccfl ,но фаровете с лупи имат + и -.по добър външен вид светлината е събрана в лупата и изпъкват angel eyes-a ,но осветеяват по лошо/все пак нали затова 95-а са ги премахнали при феис лифта/!
3.Да сложиа депа-а с рефлектори и ccfl ,но винаги ще знам че са таивански и че осакатявам една кола с фалшиви части!
П.С:Сега имам и визитката на един самозвам маистор които сменя бошовските стъкла с такива от zkw но за мен това си е чиста селяния!
П.С2:За тези фарове депо става дума:
http://drive.bg/index.php?ModelId=624&cPath=5_138
Последна промяна Nukem на 20 Май 2008, 13:31, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от paco_sf » 20 Май 2008, 13:30

Аз съм решил да взема ксенон, а и фаровете като са с лупи не мисля, че ще има ниско качество на светене

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 20 Май 2008, 13:35

На мен ми предлагаха 4 стъкла за 100 пари. И след това рингове. Струва ми се най-добрия вариант. И без това си ми правят конденз, по зле няма да стане, проблема ще е ако и светят по скапано. Като прибавим и че ще мина с около 200-300-400 кинта назад ... и се отказвам :roll: Искат ми се оригинални Бошове, ама освен да дам толкова пари. :lol:
Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Nukem » 20 Май 2008, 13:39

4 стъкла за 100 пари

Да питам колега нали горят по принцип на късите/все пак главно тях използваме/ ,не можеш ли да вземеш само двете за късите съответно за 50лв!
На мен само едното е пукнато така че ще търся едно,пък другото ще гледам да го изчистя по някакъв начин!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от alexand » 20 Май 2008, 13:43

Е да, ама ще стане някак странно с различни :mhihi: Ама то като са нагорели и някак целия фар седи пожълтяло, абе голяма болка ми е, но пък през нощта са идеални, не само светят ами и изглеждат добре. Това ме навежда над мисълта, че тея стъкла нямат голямо значение ..

Назад към E36