Относно окачването след смяна на тампони
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
Относно окачването след смяна на тампони
Здравейте колеги. Вчера ми смениха тампони фтулки носачи така де тия работи. Та появи се един досаден проблем. Имам чувството, че при неопределени ситуации нещо от долу чатка. Същия звук примерно колата като има товар на едно от колелетата в повече от другите. Все едно се усуква купето такъв е звукът. Не е да дрънчи ламарина, а все едно на усукваща се ламарина. Може ли да не са ми затегнали като хората носачите ? Или да е нещо от гумените съединения ? Така като гледам като е на място нищо не мърда стабилна си е предницата .... нямам грижи освен тоя неприятен и ужасяващ звук.
- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
по описанието на проблема ти мисля че и аз имам същия проблем като мина през дупка ама само по някога ми се чува този звук той е около 2 сек се чува, пробвай като натиснеш докраи спирачката дали се чува пак защото мисля че е от АБС май ама не съм сигурен скоро ще ходя при гинеколога да каже 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
tamponite na mosta kak sa ti?
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

4 мнения
• Страница 1 от 1