въпрос за лампа на таблото ??
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
въпрос за лампа на таблото ??
странно днес на един светофар настъпах гаста малко повечко и стигна до 5-6 хил.оборота послед веднага втора и на таблото забелязах как от време на време примигва една лампичка която се намира между накладките и ръчната представлява нещо като удивителна. Закакво е тази лампа че ме притеснява после не ми е светвала само тогава ???
мерси предварително знам че ще има отговор
мерси предварително знам че ще има отговор

Ozir1S написа:Течноста за спирачките е това (!)
Правилно просто ти е намаляла и при остър завой или при твойто положение дарчика е загубил ниво за момент и затова само е при мигнала. Спокойно можеш да си долееш сп. течност но първо си виж накладките ако са за смяна ги смени и после доливай за да не се надигне нивото като смениш.
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
мерси колеги днес погледнах найстина се оказа това . накладките ми почти си бяха заминали и направо ги смених и сега сичко е ток 

(!) за тази лампичка
Момчета на мен също ми светна тази лампичка, но когато давам газ, изгасва като я отпусна светка?! мисля че имам спирачна течно, тря долея да видим, но се с1мнявам да е от това. а ако са наклатките не би ли трябва да светне другат адо нея кадето няма (:
кадето няма удевилтела? някакви идеи? мерси предварително и утре сутрин ще гледам, течноста

me4
- Ivan_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 BMW 523I M52TU Sedan
- Мечтае да кара: само BMW
колега на мен когато ми светна удивителната се оказа задното цилиндарче беше протекло смених го и се оправиха нещата
7 мнения
• Страница 1 от 1