Странен проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330cd
- Мечтае да кара: zonda
Странен проблем
Значи като вляза в някой коловоз нормално колата да стане неустойчива ама мойта направо е.... направо ужас! Възможно ли е да е от гумите понеже са на 45????Кажете кво да направя??Преди небеше чак толко сега е много и направо си е опасно да карам с повече от 120 колата се мята по пътя като изпреварвам!
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
amortesiory
sorry za latinicata no taka i nenamerih kade se namira butona za vgradenata kirilizaciq na foruma
sorry za latinicata no taka i nenamerih kade se namira butona za vgradenata kirilizaciq na foruma

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Молех се да е тоя отговор щото знам че са много зле предните ама незнаех че и тоя проблем се дължи на тях!
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Да и при мен са и тампоните тях вече ги купих обаче за пружините незнам!Надявам се да са си наред мойте!Мерси много за помоща!Още тая седмица се надявам да взема амортисьори и да ги смена!
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
Момчета смених си амортисьорите и тампоните и ходих на реглаж и пак остана проблема ?!?!???? Много странно а ?
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
ами предна дясна гума е малко на една страна и тоя там каза че може ако е бита колата да е изместен малко коша и там гнездото на амортисьора ама не е това защото аз не сам я удрял(все още) а преди нестоеше така и тогава ми каза че може да е шенкел!(шенкел би трябвало да е шарнир така ли ??)
Stili написа:(шенкел би трябвало да е шарнир така ли ??)
Така е да.Ама не знам защо ти е правил реглаж след като е видял 4е има нещо нередно в твоя слу4ай направо си си хвърлил парите на вятара.Първо е трябвало да отстраниш луфтовете по окачването и тогава да праиш реглаж.Понеже поднасянето остава, а пише 4е са сменени амортисиори, това включва ли и задните?
- Stili
- кандидат ентусиаст
-
ами задните ги сменях преди по малко от година някаде обаче не са изпуснали още или поне няма такива признаци знам ли!Аз питах и хората ми казаха амортисьори и тампони ...смених ги сега си е същото и....сега малко ми се струва работата ... мани мани!Възможно ли е да е от шарнира смисал да знам дали да го сменям и него?!?И ако ми препоръчате каде да отида да ми кажат със сигурност какво и е на колата или ако кажеш примерно 2/3 неща пък аз да я закарам някой да провери кое от тях е.... знам ли кво стана давайте акъли че колата неможе да се кара с повече от 120 даже и това е много ако е скапан пътя!
- HateMeNow
- Потребител
-
- Кара: само БМВ
- Мечтае да кара: БМВ
- agent smit
- младши ентусиаст
-
Всеки добър майстор на ходова част ще ти каже какво и е само като я погледне на канал. Ние само можем да гадаем.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2