смяна на лагер СХЕМА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
смяна на лагер СХЕМА
колеги може ли да ми пратите линк на разглобена главина ,искам да си сменя лагера и искам да видя за какво иде реч,разбрах че трябва да се махне и носача,има ли някакви датчици там или само лагера да купувам 

- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
има датчик АБС .Ама по добре да си ги смениш в сервиз защото ваденето на главината е трудно, после ваденето на самият лагер също 

- batVanko
- Потребител
-
- Кара: BMW E 61 530 XD
- Детайли за колата: BMW E 61
530 XD
Здравей колега миналата седмица го сменях заден десен лагера е 35лв.френски SRN успях да го сменя без да свалям носача но за целта се прави едно устроиство казва се боздуган или обратен чук с него се избива главината с половината от лагера за другата половина се сваля полуоската и от вътрешната страна се избива другата част от лагера или със скоба се вади но трябва пак сгодия иначе е чанч ако имаш пари ходи на сервиз ако ли не обади се за съвет аз съм от Враца тел 0884100543
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз пък си свалих носача та на менгемето да ми е мирна главицата и си го избих като пич.
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- batVanko
- Потребител
-
530 XD
Датчика на abs не ти пречи тои си остава новия лагер се набива пак със стария или по хубаво със преса тука плюса ти е че не ходиш на геометрия после и не се опитваш да сваляш носач та да късаш болтове и т.нт.
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
Да верно не му пречи, ама ако почне да нагрява(при набиването на лагера) може да прецака датчика...........
- batVanko
- Потребител
-
530 XD
Набива се и без нагряване и няма как да го набиеш повече и да искаш набива се докато се покаже улея във който влезе зегерката
10 мнения
• Страница 1 от 1