Някой ходил ли е на оглед на тази кола?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
Някой ходил ли е на оглед на тази кола?
http://www.mobile.bg/pcgi/main.cgi?topm ... f1=details
Гледам отдавна има обява и колегата от 8600 на 7600 а вече и на 6600 смъкна та някох ходил ли е да я гледа и ако е ходил да каже впечатления и какво е гнилото че таква крассавица не се купува толкова време???
Гледам отдавна има обява и колегата от 8600 на 7600 а вече и на 6600 смъкна та някох ходил ли е да я гледа и ако е ходил да каже впечатления и какво е гнилото че таква крассавица не се купува толкова време???

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Мене ако питаш, цената никак не е добра за 20-ка, ръгана, кой я знай на колко километра, 94-та година, защо не и 93-та а може да се окаже и по - стара.
Отгоре на туй в регион Пазарджик, само името на който говори достатъчно - че пари по продажби само взимат...
Добави към туй и некоя дреболия, като например неработещ климатик и си готов...
Миналата година ми даваха една читава 20-ка, без М - пакет, 96-та(т.е. с три години по - млада) за шестак, та не я взех... Не виждам невероятната оферта на тая... Е, да ... За маниаци...
Намери някой колега от Пазарджик да мине да я види.
Отгоре на туй в регион Пазарджик, само името на който говори достатъчно - че пари по продажби само взимат...
Добави към туй и некоя дреболия, като например неработещ климатик и си готов...
Миналата година ми даваха една читава 20-ка, без М - пакет, 96-та(т.е. с три години по - млада) за шестак, та не я взех... Не виждам невероятната оферта на тая... Е, да ... За маниаци...
Намери някой колега от Пазарджик да мине да я види.
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
не се чуди, пращай някой познат да я гледа....
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
И на мен доста ми харесва
добре е
Но и мен ме притеснява това с Паз...к искай му я да я проаш за 1 седмица ии ако те кефи я зимай 

- VaSeToo0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 328i ///M
ами да ти кажа колега всички в тоя форум се бият в гърдите,че читава е36 е от 7000 нагоре,ама като излезе оферта на тия пари се ослушват
на снимките изглежда добре и ако ти се дават толкова пари за 15 годишна кола-скачай
и за 4000 да вземеш,пак ще ти дойде на толкова...ама поне ти ще си я оправил и ще знаеш,че е перфе

на снимките изглежда добре и ако ти се дават толкова пари за 15 годишна кола-скачай

и за 4000 да вземеш,пак ще ти дойде на толкова...ама поне ти ще си я оправил и ще знаеш,че е перфе

- dqvola666
- младши ентусиаст
-
Garribaldi написа:И на мен доста ми харесвадобре е
Но и мен ме притеснява това с Паз...к искай му я да я проаш за 1 седмица ии ако те кефи я зимай
Да бе колко хора си дават на непознати да им пробват колите!
Иначе много лачена и добре изглежда де ама тия 155к от кде ги е извадил не знам ама айде ама туй сигурно заради вануса

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
Аз нямам намерение да я купувам за съжаление, за сега поне, просто много ми харесва и я гледам отдавна стои все така....

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
-Maxxx- написа:Аз нямам намерение да я купувам за съжаление, за сега поне, просто много ми харесва и я гледам отдавна стои все така....
Колега трудно се продава кола с две врати затова сигорно стои толково време - иначе няма спор че има линия колата
- stann69
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc
Dovizioso написа:-Maxxx- написа:Аз нямам намерение да я купувам за съжаление, за сега поне, просто много ми харесва и я гледам отдавна стои все така....
Колега трудно се продава кола с две врати затова сигорно стои толково време - иначе няма спор че има линия колата
БМВ с две врати трудно???

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
Dovizioso написа:-Maxxx- написа:Аз нямам намерение да я купувам за съжаление, за сега поне, просто много ми харесва и я гледам отдавна стои все така....
Бих си купил кола с 4 врати само ако е от класа на 7-мицата, ес-класа или А8... и джип иначе не , няма кола дето да има вариант с 2 и с 4 врати и да ми харесва повече 4-вратата!
Въпрос на вкус.. а иначе за линията сме на едно мнение колега

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.

Tи маи не си в час само за това че е купе в германия цената е с 600-700 еури нагоре!
А иначе колата от обявата не видях снимки на салона и по-точно на шофьорската седалка и волана да видим как става 94-та на 100 000км!
Ходи гледаи е46 всички на по 150 000км,после иди да гледаш е36 пак на 150 000км е как става това!Просто българина обичат да го лъжат и после сам си се заблуждава иди в мобиле.де и виж обявите на купе под 150 000км от колко почват!
Пак и с тия джанти е супер грозно!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Ае те не се продават трудно, ама в Бг ще почнат да се продават по - трудно. Купуваме двувратки, шото гъзарийка, шото спортаже, я ме глей. Кат невидели сме в това отношение. Ние сигурно имаме най - мноо двувратки на глава от население.
Германеца не го гледайте, на него двувратката обикновено му е втора кола в парка, ние я вземаме първа. И установяваме, че не е удобна за път, за семейство, за багаж, а предимно за града, за пъчене и бегане по светофарите.
Баце, ае аз не виждам смисъла от тази тема след като не смяташ да купуваш колата!
Германеца не го гледайте, на него двувратката обикновено му е втора кола в парка, ние я вземаме първа. И установяваме, че не е удобна за път, за семейство, за багаж, а предимно за града, за пъчене и бегане по светофарите.
Баце, ае аз не виждам смисъла от тази тема след като не смяташ да купуваш колата!
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2