Моля помогнете!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар

Моля помогнете!!!

Мнение от slatanic » 11 Май 2008, 19:35

Здравей колеги.
:help:
Преди 1 месец ми се случи неприятна случка с моето бмв.
Една млада селянка реши,че е сама на пътя и може да си минава и на червено по софийките светофари,а без да искам и показах,че мога да спра в нея. :(
Та в момента се нуждая от някой части за моята е36 купе и незнам дали да купя нови или втора употреба и откаде точно да ги купя.
Нужните неща поне на пръв поглед са ляв фар и мигач,калник ляв,броня,капак и лъка под бронята.
А се повредига при каране с 10 километра представете си да карах с 60 и тази овца да беше минала на червено трябваше да има тотална щета май. :confused:
Но идеята ми е друга.
Ако някой е имал недай боже скоро сходни на мойте проблеми или пък знае по евтини и съответно средно качествени части да пише,защото или ще оправя харошай машинката или директно така ще я дам,а ми се ще да я карам,но вече ми стъпва на много колосални пари и ми писна да се занимавам.
Така,че колеги моля помагайте!

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Моля помогнете!!!

Мнение от Enderial » 11 Май 2008, 21:11

За калника бронята и лъка ше ти кажа да си вземеш оригинални а не евтини боклуци щот може и да не ти станат :mhihi: Ако ше зимаш нови де иначе кво ти пречи и втора ръка от някоя морга да ги земеш? Само гледай да са в добро състояние и да няа твърде много кит по тях :winky:
За фара и мигача... ами тва вече ти си го преценяваш ако намериш хубав и кат твоя втора ръка, кво пък толкоз :) Абе как и да го мислиш приготви си 1000 и 2-3ста :) пък ако ти останат от тях се почерпи после ;)
П.с. Толко ли са ти непоправими щетите че нов калник и броня...?
П.п.с. Мани ти ремонта ама кво напраихте с мацката извини ли ти се подобаващо на колене после... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бангия
Мечтае да кара: много кончета под капака

Мнение от slep » 11 Май 2008, 22:09

наскоро братото удари неговата318i в едно дьрво само че отдясно Цялата предница направо с амортесорите на бронята ги взехме за 270 кинта но всичко втора рька новото не пасва Та идеата ми е вземаи втора рька за твоита ще е по скьпичко Ние взехме частите от Пазарджик

ентусиаст
Аватар
Кара: 'Е36'
Мечтае да кара: e92 m3

Мнение от Garribaldi » 11 Май 2008, 23:51

Втора ръка колега !! ;) Тука като си написал в форума .. само че в "купува" ии ще си намериш всичко ;)
Успех!
rrrrryyyyyymmmmm...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Rover Mini Mayfair,1.3,53cc

Мнение от stann69 » 12 Май 2008, 0:04

:shock: ебаси младата селянка.
Цяла Бима е потришила :box:

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 12 Май 2008, 10:15

Млада селянка е меко казано.То си беше говорещ глиган това,ами на всичкото отгоре тя не била виновна,а като дойдоха полицаите се оказа,че имала 3 предишни катастрофи същите като тази.
Обаче тя не била виновна.
Оттам моля ви се дойде и глигана нейния мъж та и него щех да го бия добре,че се усети навреме че не си е в селото,а и аз возех жена ми.
Абе голям цирк стана.
Иначе на въпроса на колегата толкова ли е голяма щетата,че трябва да сменяме всички тия неща ще кажа,че тези са повредени,а дали трябва да се сменят ще каже вече тенекиджията.
В момента чакам една 320ка да дойде за части от италия да си я поделиме с приятелчето от което купих и тази.
Но което ще вземе той ще ми се наложи да го купя затова питам от каде е най-добре да ги взема тия неща.
Иначе мерси за отговорите. :roll:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 12 Май 2008, 22:43

slatanic написа:Млада селянка е меко казано.То си беше говорещ глиган това,ами на всичкото отгоре тя не била виновна,а като дойдоха полицаите се оказа,че имала 3 предишни катастрофи същите като тази.
Обаче тя не била виновна.
Оттам моля ви се дойде и глигана нейния мъж та и него щех да го бия добре,че се усети навреме че не си е в селото,а и аз возех жена ми.
Абе голям цирк стана.
Иначе на въпроса на колегата толкова ли е голяма щетата,че трябва да сменяме всички тия неща ще кажа,че тези са повредени,а дали трябва да се сменят ще каже вече тенекиджията.
В момента чакам една 320ка да дойде за части от италия да си я поделиме с приятелчето от което купих и тази.
Но което ще вземе той ще ми се наложи да го купя затова питам от каде е най-добре да ги взема тия неща.
Иначе мерси за отговорите. :roll:

Ами поговори си с тенекеджията и виж кое е за "ново или друго" и след това се разбери с приятеля ти... пък ко тряа още нещо да се зима в Софията морги да искаш... и провери във подфорума "продава" и пръ*ни(да пуснеш тема имам предвид) :mhihi: в "копува"
Успех!

Потребител
Аватар

Мнение от boni80 » 13 Май 2008, 22:41

а аз се опрях в млада коза в провинцията.удара беше челен при около 60км/h.а тя най нахално се изправи и си продължи.отиде ми маската,ако някой има такава тъмносин металик да пише.колата е 94та,не знам дали е пред или след фейса

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Enderial » 13 Май 2008, 23:31

boni80 написа:а аз се опрях в млада коза в провинцията.удара беше челен при около 60км/h.а тя най нахално се изправи и си продължи.отиде ми маската,ако някой има такава тъмносин металик да пише.колата е 94та,не знам дали е пред или след фейса

Преди..
къвто и цвят да земеш пак ше боядисваш :winky:

Потребител
Аватар

Мнение от snow » 29 Май 2008, 13:53

Enderial написа:
boni80 написа:а аз се опрях в млада коза в провинцията.удара беше челен при около 60км/h.а тя най нахално се изправи и си продължи.отиде ми маската,ако някой има такава тъмносин металик да пише.колата е 94та,не знам дали е пред или след фейса

Преди..
къвто и цвят да земеш пак ше боядисваш :winky:

Зависи, аз взех две врати и калник същия цвят като моите. Трябва и малко късмет.

Назад към E36