дат4ик в десния въздуховод не в левия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
дат4ик в десния въздуховод не в левия
говоря за един кръгъл с диаметир около 6 7 см 4 с 4 6типки нямам предвид малкия заострен дат4ик които е в левия въздуховод
- BMWm5
-
-
- Кара: M5,X5,328iR,e30 330i,
- Мечтае да кара: м6
бърка6 колега това за което говори6 е опция на малкия борд и е хванато от термометъра в левия въздуховод за6тото без този елемент зимати ми пи6те6е а тоя др дат4ин не знам за какво е
на борда компа има едно А-темп и като го натисна се скрива температурата ,нормално ли е това? не трябва ли да от4ете вътре6ната темпеатура?

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
добре -аз нямам борд-ама лъчо ми сложи малкия вчера-и имам и аз няколко въпроса-от колегата от които купих борда /а тои си е сложил големия/-като ми продаде малкия ми даде и един датчик които му беше на колата-неоригинален -от тия направените ама си показваше темперетурата-като го сложихме-на мен не работи-един каза че трябвало време да сработи-е да ама цял ден и не сработи.......
-трябва оригинален ли да търся,още да чакам или борда е прецакан?-и друго-казват че имало камбанка-тя за какво е и дали ще деиства при мен като аз не съм имал борд а е сложен допълнително 

- laviatan
- старши ентусиаст
-
@ laviatan
При твойто положение намаш камбанка и нама да "дрънка", тя се връзва допълнително към борда, а за датчика требе да се види на място от човек който разбира дали работи какъв е и къде е сложен.
@ BMWm5
Това което ти показва като натиснеш "A-temp." е външната температура разбира се, до сега не съм виждал кола която да показва реалната температура в купето само на колко градуса да духа климата.
@mityooo
Датчика за пръскалките не е ввъв въздуховодите а е отвътре горе долу срещу казанчето за чистачките но на "гредата" (така да се каже) и кръгъл цилиндричен и е не повече от 2-3см дълъг.
P.S.
Това са нещата както трябва да са, но ако някой е правил "магарии" с колата то следователно това във десния въздуховод може да е всичко.
При твойто положение намаш камбанка и нама да "дрънка", тя се връзва допълнително към борда, а за датчика требе да се види на място от човек който разбира дали работи какъв е и къде е сложен.
@ BMWm5
Това което ти показва като натиснеш "A-temp." е външната температура разбира се, до сега не съм виждал кола която да показва реалната температура в купето само на колко градуса да духа климата.
@mityooo
Датчика за пръскалките не е ввъв въздуховодите а е отвътре горе долу срещу казанчето за чистачките но на "гредата" (така да се каже) и кръгъл цилиндричен и е не повече от 2-3см дълъг.
P.S.
Това са нещата както трябва да са, но ако някой е правил "магарии" с колата то следователно това във десния въздуховод може да е всичко.
- laviatan
- старши ентусиаст
-

ИЛИ ДА ПИТАМ-ИМАМ ТОВА ОТ е 39-АКО Е С ВГРАДЕНА КАМБАНКА-ДА ГО ИЗТРЪГНА АМА ПЪК КАК ИЗГЛЕЖДА ТЯ

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Това,за което пита колегата е датчика на зимния пакет
Подгрев на пръскалки и подгрев на ключалки на вратите и си стой баш в десния въздуховод,на моята 16-ка също се намира там

Подгрев на пръскалки и подгрев на ключалки на вратите и си стой баш в десния въздуховод,на моята 16-ка също се намира там

"камбанката" седи при Е36 на кората под волана и изглежда като номер 8 от линка:
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=05&hl=38
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=05&hl=38
- MRS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 318i '95
А ето така изглежда нагледно:
http://www.snimka.bg/album.php?photo_id=2785566&vote=5
http://www.snimka.bg/album.php?photo_id=2785566&vote=5
- laviatan
- старши ентусиаст
-