Скоростна кутия от ИС на 325 ???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Скоростна кутия от ИС на 325 ???
моля ви кажете за да не стават фалове... някой с опит или с информация моля да я сподели защото мамата си е***
П.С. от М42 двигател на М50 двигател
П.С. от М42 двигател на М50 двигател
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
Оги, аз мисля, че мога да намеря от м52, ама не е сигурна работата, щото момчето замина за германия ... другата седмица ще разбера, иначе не знам от иска дали ще стане, чл съм, че getrag ставала за 316 318и/ис 320 325 ...
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
EnimEn написа: чл съм, че getrag ставала за 316 318и/ис 320 325 ...
Колега къде го чете това?Скоро сменяхме скоростна кутия на 316.Беше сложена от 320-ка и я сменихме с такава за 316 и определено има разлика!
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
и ква беше разликатаMpower84 написа:EnimEn написа: чл съм, че getrag ставала за 316 318и/ис 320 325 ...
Колега къде го чете това?Скоро сменяхме скоростна кутия на 316.Беше сложена от 320-ка и я сменихме с такава за 316 и определено има разлика!
4ислата се 1:1 ,с малкото гумено каре са и двете ,лоста за скоростите си пасва помпата на съединителя също.
Разлика има единствено при кутията на 325 тя е с по-голям триъгален фланец за по-голамото гумено каре и няма да пасне на 316-ков ис-ков или 20-ков кардан ,за да пасне трябва да се вземе предната 4аст на кардана от 325 и да му се нсади задната 4аст от стария
другия вариянт е да се свали триъглания фланец за малкото гумено каре отстарата кутия и да се сложи на 25-цовата и така 6те с епозва 25--цовата кутия с малкото гумено каре и оригиналния кардан
- Ogi
-
Плевен тийм
-
ludiagsm написа:и ква беше разликатаMpower84 написа:EnimEn написа: чл съм, че getrag ставала за 316 318и/ис 320 325 ...
4ислата се 1:1 ,с малкото гумено каре са и двете ,лоста за скоростите си пасва помпата на съединителя също.
Разлика има единствено при кутията на 325 тя е с по-голям триъгален фланец за по-голамото гумено каре и няма да пасне на 316-ков ис-ков или 20-ков кардан ,за да пасне трябва да се вземе предната 4аст на кардана от 325 и да му се нсади задната 4аст от стария
другия вариянт е да се свали триъглания фланец за малкото гумено каре отстарата кутия и да се сложи на 25-цовата и така 6те с епозва 25--цовата кутия с малкото гумено каре и оригиналния кардан
искаш да кажеш че за да стане трябва да се преправя и да си поиграе някой

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
- Ogi
-
Плевен тийм
-
ludiagsm написа:написал съм какво трябва да се напрви след това си ти или некой майстор
да но виждам че ти не си ме разбрал...
става на въпрос от ИС кутията да се сложи на 25-ца... каква е процедурата тогава ?
в такъв случей кво се прави? взима се кардана на ИС-а и се слага на 25-цата ?

сори за тъпите въпроси ама съм невеж

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
Ogi написа:ludiagsm написа:написал съм какво трябва да се напрви след това си ти или некой майстор
става на въпрос от ИС кутията да се сложи на 25-ца... каква е процедурата тогава ?
в такъв случей кво се прави? взима се кардана на ИС-а и се слага на 25-цата ?![]()
зна4и може да сложиш предната 4аст на кардана от ис-а дето е с малкото гумено каре ,а задната 4аст да си остане от 25-цата и ще стане
другия вариянт е да си бъде6 с 25-цовия кардан но трябва да размениш триъгълните фланци да вземеш този от 25-цата и да го сложиш на ис-вата кутия дето е за голямото гумено каре ,но ня някои ск кутии не става номера и болтовете на карето опират така4е първия вариянт за мен е по-уда4ния в твоя слу4ай
- Ogi
-
Плевен тийм
-
ludiagsm написа:Ogi написа:ludiagsm написа:написал съм какво трябва да се напрви след това си ти или некой майстор
в такъв случей кво се прави? взима се кардана на ИС-а и се слага на 25-цата ?![]()
зна4и може да сложиш предната 4аст на кардана от ис-а дето е с малкото гумено каре ,а задната 4аст да си остане от 25-цата и ще стане
другия вариянт е да си бъде6 с 25-цовия кардан но трябва да размениш триъгълните фланци да вземеш този от 25-цата и да го сложиш на ис-вата кутия дето е за голямото гумено каре ,но ня някои ск кутии не става номера и болтовете на карето опират така4е първия вариянт за мен е по-уда4ния в твоя слу4ай
благодаря ти

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
10 мнения
• Страница 1 от 1