За смяна на мигачи - ?!?!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
За смяна на мигачи - ?!?!
Абе взех и аз от белите мигачи ама нещо не ми е много ясно как по-точно става смяната им - някой ако може да ми нахвърля каква е врътката, кое и как трябва да се свали за да се стигне до тях... фара трябва да се свали явно, но как по точно... че аз съм много невеж а тръгна ли ще почупа всички щипчици... ако някой може и не го мързи нека да надраска набързо как по точно трябва да стане...

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Иии крушките не ги пипай с голи ръце! Щото май като се омазнят и изгарят ..или после ги изрий с някжо парцалче или в дрехите ти
Успех.

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ама това го правиш ако щипката на мигача ти е счупена
Иначе бъркаш натискаш щипката и го буташ напред много е елементарно сравнение с опел тигра къде трябва да сваляш бронята или в най-малкия варянт въздушен филтър 

I'm slowly drifting

Виж на новите мигачи от 3 те щифта наи големият плоският с ръбче ако ме разбираш де хихи и на оригиналните е така между мигача и фара има малко разтояние вкарваш от там една голяма отверка да бутнеш щифта на пред и хващаш мигача и дарпаш яко от вънка тои ти излиза спокойно сваляш крушката слагаш оранжева ако не ти е че иначе с бяла мн гадно стои поне според мене и слагаш цялата джаджа в белите мигачи депо
или тама квото са ти и пахаш има едни като релсички от вътрешният край на мигача гледай да влезнат точно на място да не остава луфт между фара и мигача от гоер или долу поне при мен така стана дано се получи при теб 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Какво ще рече новите мигачи ? Аз доколкото знам на Е36 преди и след фейс се монтират еднакви мигачи само разликата е в купе седан и тн без тея на калниците де те са ясни но може да бъркам
I'm slowly drifting

7 мнения
• Страница 1 от 1