колата се изкриви
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
колата се изкриви
колеги-здравеите-преди да си сменя амортисиорите-/аз съм ги и пуснал за продажба старите защото нищо им няма ама пусти му маниак/ колата беше абсол. права. След смяната им-само на аморт. без пружините-отпред
се получи разлика около 2 пръста-от-ляво е 2 пръста разстояние по-висока-от какво може да е?
един казва-новия един аморт. не е добър, друг казва-не е добре сложена пружината-на мен ми минава мисълта ,че отляво където е по-висока смених и биалетка а от другата страна не.........
как смятате вие-какъв е проблема че се побърках-след толкова пари и време да осера колата
се получи разлика около 2 пръста-от-ляво е 2 пръста разстояние по-висока-от какво може да е?

един казва-новия един аморт. не е добър, друг казва-не е добре сложена пружината-на мен ми минава мисълта ,че отляво където е по-висока смених и биалетка а от другата страна не.........
как смятате вие-какъв е проблема че се побърках-след толкова пари и време да осера колата

- Maverikkk
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 318i E36 M40B18
Когато едно нещо работи, не му пречи да работи! Ми гледай, пружини, амортисьорите ако са ти от газовите уж повдигат леко колата, но при слагането ако е имало нещо нередно е трябвало този който ти ги е слагал да ти каже. Виж да не ти е завъртяна едната пружина и да не е легнала в глездото. Успех!
Мерцедеса е БМВ-то на пенсионера!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
и аз това си помислих-ама като ги гледам отдоло маи всичко си е океи-ама маи ще се свалят пак макферсоните......... 

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Според мен може би пружината е сложена на обратно!Все пак провери и ще разбереш!Тъй не можем да гадаем...
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
категорично не е амортесор, наи вероятно не е легнала някоя пружина на местото си, тампоните на макферсоните стегнати ли са и от двете страни също провери
only rear wheel drive
- laviatan
- старши ентусиаст
-
ми лягах отдоло-маи са си легнали в леглата пружините.......а аз съм с тия
тампони-двоините-дета са доста по-скъпия вариант и добре ги зави момчето като стала макферсоните-ама гледам вчера пак едно баварче-пак от ляво по-високо
тампони-двоините-дета са доста по-скъпия вариант и добре ги зави момчето като стала макферсоните-ама гледам вчера пак едно баварче-пак от ляво по-високо

12 мнения
• Страница 1 от 1