А сега кажете колко студено Ви духа климата...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
А сега кажете колко студено Ви духа климата...
При мене с 290гр.фреон
,на централната духалка показа -0градуса,а с зареден 5градуса.Измерването е направено с мултицет и термо двойка май се казваше,като беше настроен на 16гр. и средна сила на вентилатора и да духа в лицето
Интересно ми е кво ще покажат други...за сравнение...
П.С. казаха ми ,че е лошо ако духа под 5градуса,т.е има проблем...

Интересно ми е кво ще покажат други...за сравнение...
П.С. казаха ми ,че е лошо ако духа под 5градуса,т.е има проблем...

- moniglow
- кандидат ентусиаст
-
Искаш да кажеш,че преди ти е показвал 0С ,а след това като си го дозаредил с още 290г.фреон е охлаждал до 5С??
При 28С външна температура при мен показваше 5С на центр.духалка
ре
moniglow написа:Искаш да кажеш,че преди ти е показвал 0С ,а след това като си го дозаредил с още 290г.фреон е охлаждал до 5С??
Точно така , само дето имах 290гр,а ми допълниха до 850гр
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Не съм го мерил с термометър, ама на Е36-цата ми правеше впечатление, че ароматизатора /амби пур със стъклено пълнителче/ се изпотяваше като узо от фризера
Това след пълна профилактика на климатика - нов радиатор, масло и фреон.

Това след пълна профилактика на климатика - нов радиатор, масло и фреон.
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
не съм го мерил, но на странична решетка само ако го пусна след 2-3 минути ми замръзва ръката, между другото не съм го пипвал дори вече 3-та година, просто си работи 

only rear wheel drive
Колко студено ли ? Бе, направо ми е**ва мамата

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
Re: А сега кажете колко студено Ви духа климата...
ivko написа:...П.С. казаха ми ,че е лошо ако духа под 5градуса,т.е има проблем...
правилно са ти казали,обикновено когато духа под 4-5 градуса означава че фреона в системата е по-малко от предписаното. при температура 0 или надолу има риск да почне да трупа скреж/лед/ по радиатора в купето. точно затова се зарежда точно определено количество фреон

по-голямо от предписаното количество също не е добре- товари се компресора
8 мнения
• Страница 1 от 1