търся подлакътник за е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- krasiviq_r
- Потребител
-
търся подлакътник за е36
Във форумите се пише задължително на кирилица! В противен случай мненията ви ще бъдат изтрити без предупреждение!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
продавам - 450лв.
Tова с барчето ли е че е такава цената

Аиде оспамихме темета!

Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
- Жоро 320и
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е91 320d
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Nukem написа:продавам - 450лв.
Tова с барчето ли е че е такава цената?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
!
Аиде оспамихме темета!
не дава го с Е30ката

Ако е черен и супер запазен го взимам .. имаш лс.
Обърнахме го на "Продава" ма карай да вари.

Компанията "Chrysler" решила да поставя черна кутия в новите модели на джиповете "Grand Cherokee", която да записва последните думи на шофьора преди катастрофа. В Америка в 90% от случаите, последната дума е била "Shit!", докато в България, в 99% процента от случаите, последните думи на шофьора са били: "Пичове, скивайте к'во мо'а да напра'а с тоя джип!"
- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
Стига сте се базикали ами дайте по сериозно щото и аз имам няколко въпроса и дано колегата не се сърди,но ще му използвам темата
Имам седан (4 порти) произведен 1995 и е с барчето с поставката за касетки, дето е с капаче
мина на CD вече, но това ......
Въпросите са :
Има ли разлика през годините в подлакътниците?
Цялата конзола (или там както му викате) след скоростния лост ли трябва да се сменя или тя е стандартна и само подлакътника се закрепва някак
ако се сменя тази конзола или ли разлика при нея в различните години?

Имам седан (4 порти) произведен 1995 и е с барчето с поставката за касетки, дето е с капаче

Въпросите са :
Цялата конзола (или там както му викате) след скоростния лост ли трябва да се сменя или тя е стандартна и само подлакътника се закрепва някак

If you love something let it go,
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
- BoqnZubarev
- Левскарче
-
- Кара: 02` E46 320d
- Детайли за колата: Баничарка
CrUeSpIrIT написа:Стига сте се базикали ами дайте по сериозно щото и аз имам няколко въпроса и дано колегата не се сърди,но ще му използвам темата![]()
Имам седан (4 порти) произведен 1995 и е с барчето с поставката за касетки, дето е с капачемина на CD вече, но това ......
Въпросите са :
Ако искаш да си слагаш подлакътник трябва цялото барче да се смени. Иначе дали има разлика при различните години, не знам

Има разлика в типовете и моделите.
За компакт легена от който излиза ръчната е различен от седан и купе.
При всички положения като слагаш подлакътник се сменя и той (можеш и да режеш и да побългаряваш, но за мен не е вариант.
Пуснал съм една тема в продава, където има снимка на легена да видиш какво представлява. При всички положения, към него се закача още една част с носещото рамо на самия подлакътник.
Има и още един вид подлакътник, който се нанизва надолу върху конзолата, която е цяло парче до края. vld продаде един такъв. Намери му темата и виж за какво става въпрос.
За компакт легена от който излиза ръчната е различен от седан и купе.
При всички положения като слагаш подлакътник се сменя и той (можеш и да режеш и да побългаряваш, но за мен не е вариант.
Пуснал съм една тема в продава, където има снимка на легена да видиш какво представлява. При всички положения, към него се закача още една част с носещото рамо на самия подлакътник.
Има и още един вид подлакътник, който се нанизва надолу върху конзолата, която е цяло парче до края. vld продаде един такъв. Намери му темата и виж за какво става въпрос.
14 мнения
• Страница 1 от 1