надуване на охладителната система
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
надуване на охладителната система
колеги нещо и става на колата.Колата не загрява обаче яко надува мъркучите за охлаждането от какво може да е
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Exy написа::roll: лоша работа, ако си късметлия, ще е гарнитура на главата или може само да е крива, ако не си, ще е спукана. Аз не бях и ми стува доста пари. Ходи бързо на майстор да я отвори че ако влиза вода в някой цилиндър работата става още по-дебела.
съжалявам за офф-а но колега мога ли да попитак как се превежда точно това Top Gear: This is an engine that is precision itself, tyrannical perfection. This is an engine that could only have come from Germany. - Говорят за М42 muhihihihi
а относно проблема на колегата...не губи време колега иди на майстор да ти видят гарнитурката...най вероятно е от това или спукана глава което не ти го препоръчвам!!!остави си и капачката на радиатора отворена че да не съсипеш и него покрай този проблем!!!
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
Re: надуване на охладителната система
Колега забелязъл ли си да ти пуши повече от ауспуха в смисъл да излизат големи пари?Провери ли дали не е смесила вода с масло?Jigataa написа:колеги нещо и става на колата.Колата не загрява обаче яко надува мъркучите за охлаждането от какво може да е
Най-вероятно е гарнитурата на главата.Както каза,колегата преди мен най-добре констатирай проблема по-скоро за да може да се избегнат евентуални последици,които може да се окажат доста скъпи.

Късмет и дано да е възможно най-малкия дявол,както се казва.
П.П. Относно подписа на Exy....превежда се горе долу така....
"Това е машина, която е самата точност,, тиранично съвършенство. Това е машина, която е могла само да излезе от Германия"
Става дума за М3 ако не се лъжа
Последна промяна Totogada на 17 Апр 2008, 11:22, променена общо 1 път

R.I.P. Champion 1968 – 2007 Colin McRae
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Jigataa написа:ахам ясно колеги ма ако е глава нетрябва л ида меша масло и вода и да загрява и мисля, че същото важи ако е и гарнитура
колега не е мн за сравнение ама 95 баща ми имаше един къдет на 4 години та той надуваше така...без да загравя...и се оказа-гарнитура на главата...от калпави майстори смени 3 радиатора през това време...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Принципно е нормално да има 1-2 бара налягане и когато колата е загряла и е в нивото антифриза, маркуча не е от меките. Този, който излиза от блока към радиатора (десния) как е ? И парното работи ли добре, колата загрява ли навреме ?
- b00st
- User
-
Може нещо да се самозалъгваш, откъде си сигурен, че надува над нормалното. Мойте маркучи при загряла кола са си също твърдички, малко потъват като се стиснат ама все пак не очаквай да се меки като дъвки.
- Mitack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 M43B18'97
- Мечтае да кара: ново BMW
Колега, опитай се да я обезвъздушиш. При мен се беше пукнала пробката за обезвъздушаване (това дето прилича на болт до капачката на разширителното казанче) и оттам засмукваше въздух. след смяната и се нормализираха нещата. Може и от другаде да смуче въздух.
На предишната кола имах проблем с гарнитурата, но беше съвсем друго - маслото - боза; в антифриза - кафява пяна; два цилиндъра не работеха (овлажняваха се свещите) и др.
На предишната кола имах проблем с гарнитурата, но беше съвсем друго - маслото - боза; в антифриза - кафява пяна; два цилиндъра не работеха (овлажняваха се свещите) и др.
- yulian4o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: kola
- Мечтае да кара: Stelt
- Детайли за колата: BMW

съжалявам за офф-а но колега мога ли да попитак как се превежда точно това Top Gear: This is an engine that is precision itself, tyrannical perfection. This is an engine that could only have come from Germany. - Говорят за М42 muhihihihi
Това е машина (двигател) която е точност себе си, тиранично съвършенство. Това е машина която само би могла да е произходила от Германия. - Говорят за М 42 muhihihihi

BMW e kolata
Blondinka e jenata

Blondinka e jenata

- b00st
- User
-
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2