КОЛКО ОТ ВАС СА СМЕНЯЛИ АНГРЕНАЖНИТЕ ВЕРИГИ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_PASSION
- кандидат ентусиаст
-
КОЛКО ОТ ВАС СА СМЕНЯЛИ АНГРЕНАЖНИТЕ ВЕРИГИ
По мойте сметки за смяна на ангренажни вериги к-т с упсокоители и зъбни колела и плъзгачи струва много почнах да го смятам като стигнах до 500 се отказах ,
някой сменял ли е веригите пълен к-т и да каже колко му е излезнало това , няма значение какъв мотор , за тия където са с ангренажни вериги знам че им излиза с работа около 220 лева

- KickingKing
- ентусиаст
-
Aз нищо не съм сменил обаче според една книга "101 projects about BMW e30 & e36" пише, че мноо хора сменят направо веригата, а повечето случай тракането се оправя само със смена на оптегачите... Те са 2

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- BMW_PASSION
- кандидат ентусиаст
-
Не става въпрос за тракане, нали се сменя на определени километри за да си сигурен че няма да направиш някаква беля
- KickingKing
- ентусиаст
-
T'ва да не е ремък бе
Карай докат не почне трака не се занимавай с глупости, после сменяй обтегачите и ако не се оправи смени и веригата.

Карай докат не почне трака не се занимавай с глупости, после сменяй обтегачите и ако не се оправи смени и веригата.

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Аз съм сменял, макар и както се оказа в последствие без да има смисъл. Двете вериги, обтегачите и плъзгачите (без зъбните колела) излизат около 350лв. За труд не знам колко взимат, но си е бая работа. Реално погледнато обаче веригата изкарва поне 300-400 хил. А на М50 схемата е такава, че не мога да си представя колко трябва да се разтегне че да почне да трака (не е като на жигула
).

7 мнения
• Страница 1 от 1