технически съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
технически съвет
колеги искам да си сменя маслото на хидравликата но не съм го правил до сега ако може някои да ме посъветва от къде да започна като последователност ще съм много благодарен,също освен маслото кое е добре друго да сменя понеже гледам че има някакъв теч по маркучите ,ако ще има някакво значено двигателя ми е м50,мерси предварително
а
колега аз си сменях маслото на хидравликата, става за около 30 минутки, ходих в сервиз, защото трябва да се обезвъздошава рейката, и аз имах течащ маркуч ама с нови скоби всичко се оправи е както и да е маслото е кам 40 кинта и една добавка която е пожелание спомагала за по добра работа тя е 100 гр. само за 18 кинта, иначе пари за смяна не взимат, а сам доволен от пичовете винаги там ходя да си сменям маслата на колите.
Няма начин да няма начин
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
аз не съм в България брато а не ми се вкарва колата в сервиз на БМВ за тази манипулация ще ми резнат тиквата затова попитах за съвет от къде да започна като последователност ,а и гараж нямам да не говорим пък за канал малкона "полеви условия но се надявам да се справя с ваша помош
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... B%E8%EA%E0
тука има малко изписано..също така напиши "хидравлика" в търсачката и все ще излезе ,има много изписано за това...сигурно е без значение за кой модел ще е принципа трябва да е същия..
тука има малко изписано..също така напиши "хидравлика" в търсачката и все ще излезе ,има много изписано за това...сигурно е без значение за кой модел ще е принципа трябва да е същия..
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
5 мнения
• Страница 1 от 1