Кофти проблем с Електорника-та
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Кофти проблем с Електорника-та
Здравейте,
преди 3-4 дена колата започна да ми прави бели и по точно, да ми гори бушона за осветлението на таблото и за левите габарити (прочетох няколко теми за този проблем и там беше казано,че проблема е с кабелите на багажника, отварях махах тапицеията на вратата на багажника нищо не видях
някой ако може да сложи една снимчица къде точно се появява този проблем Мерси) .
И така след този проблем дойде и друг
,става въпрос за централното.Проблема е в това,че не иска да се заключва или отключва,а само по отделно (едната врата другата и така),дори когато е закачен акумолатора и се усеща сериозен напън във ключалките (бушона е здрав гледах го).
Някой ако има някакви идеи ще се радвам да ги сподели.Става въпрос за ИС купе .
МЕРСИ
преди 3-4 дена колата започна да ми прави бели и по точно, да ми гори бушона за осветлението на таблото и за левите габарити (прочетох няколко теми за този проблем и там беше казано,че проблема е с кабелите на багажника, отварях махах тапицеията на вратата на багажника нищо не видях

И така след този проблем дойде и друг

Някой ако има някакви идеи ще се радвам да ги сподели.Става въпрос за ИС купе .
МЕРСИ
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега относно първият проблем...ами няма какво да разкопчаваш...дигаш капака на багажника и до лявото амортисъорче е този сноп с кабели който се протрива...
- sean-john
- ентусиаст
-
Дам аз го видях, но там кабелите са "опаковани" във гума... а тя изглежда перфектно здрава и запазена и няма от къде да прави късо там
знам ли.

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега вместо да гадаем върви при някой жичкаджия...той ще тръгне по схемата и ще я оправи не се шашкай...
- sean-john
- ентусиаст
-
И аз така мисля да направя,но тука в Габрово ми се струва ,че всички са едни "жидчкаджий"... просто нямам думи и не ми се иска да я дам някаде да ми оправи проблемите,а след това да не ми работят една камара други неща
,затова предпочетох първо да се допитам до вас 

- sean-john
- ентусиаст
-
Окей мерси за идеята (дано само там да е проблема да не е някаде по купето или знам ли) а някой за централното идеи 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
- sean-john
- ентусиаст
-
Ми аз бях написал в темата отгоре http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=75
помпата е нова новичка
помпата е нова новичка

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Добре де тея помпи с метални перки дето се ги раздувате по-добри ли са от оригиналните на БМВ че разликата им е 70 лева понусима е но вие кажете
I'm slowly drifting

- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
В Габрово абсолютно вси4ки са страхотни некадърници 6то се отнася за БМВ(понеже и двете ми коли са БМВта и нямам наблюдения за останлите но няма да е голяма разликата) и при байти Илия и при бати Димо и каде ли о6те не съм ходил на диагностики казват вси4ко ти е ОК по колата даже няма гре6ки,а колата си има проблем осезаем,какт и дае само ти взимат парите и насре6та полу4ава6 то4но едно ГОЛЯМО НИ6ТО.....
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
В Габрово абсолютно вси4ки са страхотни некадърници 6то се отнася за БМВ(понеже и двете ми коли са БМВта и нямам наблюдения за останлите но няма да е голяма разликата) и при байти Илия и при бати Димо и каде ли о6те не съм ходил на диагностики казват вси4ко ти е ОК по колата даже няма гре6ки,а колата си има проблем осезаем,какт и дае само ти взимат парите и насре6та полу4ава6 то4но едно ГОЛЯМО НИ6ТО.....
- sean-john
- ентусиаст
-
И аз така си мисля затова малко съм здържан относно ходенето по майстори тука,но... така като гледам ще се наложи 

- sean-john
- ентусиаст
-
Ей само мога да кажа Евала на пичовете от темите които четох преди това,че проблема е в кабелите на капака на багажника.ЕВАЛА и мерси многооо 

15 мнения
• Страница 1 от 1