технически проблем

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

технически проблем

Мнение от igra4a_bmw » 15 Апр 2008, 10:06

колеги някои може ли да ми обясни или покаже сьс картинки как се сменя незнам точно как се казва -извода от блока отзад през които циркулира вода мисля че кьм парното ,взело да капе видях на 3 болта е (алуминиево) но е на трудно място как се сваля наи лесно ,ина4е с е нацелвам трудният вариянт :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от go_play » 15 Апр 2008, 18:59

колега да не говориш за клапана за топла и студена вода.ако е той е много лесно при първа възможност щети кача и сномки но е много лесно .разгледай го добре не е трудно мисляче нов струваше 70-100 лв.
луд на пътя

младши ентусиаст
Аватар

Re: технически проблем

Мнение от igra4a_bmw » 16 Апр 2008, 13:44

igra4a_bmw написа:колеги някои може ли да ми обясни или покаже сьс картинки как се сменя незнам точно как се казва -извода от блока отзад през които циркулира вода мисля че кьм парното ,взело да капе видях на 3 болта е (алуминиево) но е на трудно място как се сваля наи лесно ,ина4е с е нацелвам трудният вариянт :mhihi:

не не е от клапана това сьединение излизаа точно от самият блок алуминиево е и се дьржи на много трудно място за отремонтирване ,мога да го сваля но 6те си играя пове4е време затова питам ако някои е сменял досега да ми подскаве малко за по лесно ;)

Назад към E36