Проблем със чистачките !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем със чистачките !!!
Скоро ми излезе един проблем,оказа се че е доста деликатен.
Както си карах и ми се включиха чистачките.Пробвах и откачих машинката за пръскане да не е от нея пък и да не работи постоянно защтото и тя не спираше,но те си продължиха да работят,после пробвах да сменя ключа да не е от него но и така не стана.Намерих релето което контролира нормалните и единичните,както и релето за бързите,ако незнаете каде са ще ви кажа че са под кората която е под волана ви.
Откача ли релето за нормалните и единични обороти и спират да работят постоянно,реших че е от него и взех ново,но и с него става същото,като съм без това реле обаче имам бързи а нищто друго а като го сложа работи постоянно без да включвам аз нищо.
Незнам какво може да е вече освен някъде някой кабел да подава напрежение.Ще помоля всеки който знае нещо по въпроса да каже !!!
помощ!
Както си карах и ми се включиха чистачките.Пробвах и откачих машинката за пръскане да не е от нея пък и да не работи постоянно защтото и тя не спираше,но те си продължиха да работят,после пробвах да сменя ключа да не е от него но и така не стана.Намерих релето което контролира нормалните и единичните,както и релето за бързите,ако незнаете каде са ще ви кажа че са под кората която е под волана ви.
Откача ли релето за нормалните и единични обороти и спират да работят постоянно,реших че е от него и взех ново,но и с него става същото,като съм без това реле обаче имам бързи а нищто друго а като го сложа работи постоянно без да включвам аз нищо.
Незнам какво може да е вече освен някъде някой кабел да подава напрежение.Ще помоля всеки който знае нещо по въпроса да каже !!!
помощ!
Цанко
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
колега,там ти е е релето,но платката която управлява не е там,тя се намира под педала на съединителя,образно казано...Мойто се намокри веднъж и се получиха такива странни неща.Изсуших го и си заработи.
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
- RIDDICK
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10 525D
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....
моите са така вече 6-7 години смених всичко релета букси цялата ръкохватка или там както и да се нарича на волана само ел мотора не съм и явно някъде там е проблема при мен,работят само на наи бърза скорост на другите положения тръгват и спират посредата и така....не се бъзикам че вече толкова години е така... 

6 мнения
• Страница 1 от 1