Айде тоя път наш човек е пипал по колата ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Айде тоя път наш човек е пипал по колата ...
Така преди 2 месеца си зех черни широки бъбреци от сивик и оня ден не си ги намерих на колата ... Та това неможе да е наркоманче при положение че имам и халогени и огледала дето те ги пласират и им знаят цената ... Бъбреците са свалени от човек който си ги е харесал просто "разбирач" така че ако чете Ами бате да си жив и здрав да си ги караш с здраве и да нямаш проблеми това ти пожелавам
Пък аз ще бачкам и ще си взема нови тоя път ще играе черния силикон обаче ! Пък то се връща нали знаеш на децата на родата и тн карма бате
Жив и здрав

I'm slowly drifting

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
аз незнам как ги свалят тея бъбреци от въна, като аз си ги свалях и едвам ги свалих при отворен капак. Иначе някое келеме си ги е харесал за неговата коля 

- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
МММ да виж как мислиш като мен ... Ама аз съм длъжен да попитам бате ... Та сега кажете ако си намеря оригинални от малките как да ги пръсна черни тоест без да падне на втория ден боята де
Нали са с някви хромирани части на това боя знам че не държи

I'm slowly drifting

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Първо ги пръскаш със шагре.После яко шкурка да ги изгладиш ако не са пръснати добре и полсе боята отгоре.Пак няма да е трайно, но издържа сравнително доста повече.На е30-ката са ми така броните и вече 2 години не са мръднали.
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
- .::Братоев::.
- ентусиаст
-
- Кара: осем цилиндрови
robert1975 написа:първо-се шкурят ама с водна-после 2 слоя боя-

бтар незнам ама все си мисля 4е няма тоя да ги е взел и да ги пуска след 2 дена в продава.....аз съм от нова загора карах нова година в софия люлин и на др ден като си трагвах видях 3 е-36ки без бъбреци незнам как моите не взеха с тая сливенска регистрация щот има каско ли незнам,3 коли само в люлин без бъбреци на 01.01.08 видях.....неам думи
- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Така е - не знам с тези части втора употреба дали сами не си правим един затворен кръг - крадът ги от някой и ги купува друг от който пак му ги крадът....едва ли някой тук като купува нещо пита за произхода на тази част
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Мойте са боядисвани от sonny питай го каква е схемата.
Доста отдавна са ситака и не са мръднали за боята става дума щипките са им кът ма все още не съм загубил някой
Иначе за кражбата съболезнования много неприятно
Доста отдавна са ситака и не са мръднали за боята става дума щипките са им кът ма все още не съм загубил някой

Иначе за кражбата съболезнования много неприятно

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
А ми как да не става.
Преди 2 месеца ми тупнаха единия халоген. Отивам в един магазин имате ли халогени викат ми ела утре "ще полуваваме стока".
Идвам на другия ден, какво да видя два халогена хела оригинални като нови но използвани вика ми е тея са за тебе 50лв. (двата)
Как да не ги взема като един е 70лв. нов.
Просто слагаите рапидки винтове силикони охрани пазачи на охраняем паркинг и така друга алтернатива няма !
Преди 2 месеца ми тупнаха единия халоген. Отивам в един магазин имате ли халогени викат ми ела утре "ще полуваваме стока".
Идвам на другия ден, какво да видя два халогена хела оригинални като нови но използвани вика ми е тея са за тебе 50лв. (двата)
Как да не ги взема като един е 70лв. нов.
Просто слагаите рапидки винтове силикони охрани пазачи на охраняем паркинг и така друга алтернатива няма !

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2