325 tds - малко помощ за покупка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- EDS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X3 3.0SD
- Мечтае да кара: Koenigsegg
- Детайли за колата: X3 3.0.SD стокова.. засега ;)
325 tds - малко помощ за покупка
Здравейте колеги
. От известно време съм решил да взимам е36-ца - по принцип купе бензинка но отскоро се замислих сериозно за дизел .Днес гледах едно 325тдс и както е тръгнало работата върви към покупка
. Има някой неща обаче които искам да споделя и да питам преди да го взема ! Бмв-то е 97 година внесено преди месец но има някой забележки - 1-во не му работят степените за духалката на климатроника , 2-ро като запалихме колата двигателя се тресеше и неработеше равномерно - продавача спомена че най вероятно е от дюза - направи ми впечатление че наистина в основата на най външната дюза долу леко сякаш кипеше нафта (виждаше се отблизо)-когато загря всичко се оправи , двигателя престана да тресе и си заработи нормално, 3-то колата пушеше (черен дим- може да е от дюзата).Общо взето това е ,карах я ходовата част перфектна - няма никакво тракане или чукане от долу , мотора се представи блестящо-много добро ускорение , колата има и шпер (тепърва ще се запознавам отблизо с него
) .И за увод - бмв-то ми хареса ! ! ! Пращам ви снимки на колата ...не е перфектната е 36-ца спор няма но ми харесва
Какво мислите - да взема ли бимата
[/img]

[/img]
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Колега диагностика в сервиз кадето се занимават с дизели му е майката!Аз лично не бих взел кола с проблем в горивната система.Погледни само цените какви са на резервните части.Един търговец може да ти каже всичко, но истината само колата си я знае.
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
несе льжи с тоя стар дизел,тои няма нищо общо сьс савремения дизел,неискам да засягам никои но просто е неоправдана инвестиция. ако слочаино не се разобедиш тест само в БМВсервис
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
внимавай с тея дюзи мюзи да нема после некоя изненада
пробвай да я запалиш още неколко пъти ако ти даде .. карай я на диагностика ако не е навит бегай далече

пробвай да я запалиш още неколко пъти ако ти даде .. карай я на диагностика ако не е навит бегай далече

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря ви за съветите колеги - колата ще бъде проверена обстойно преди покупката .Относно подръжката - само ще вметна че в опела който карам в момента съм налял за 2 години около 4000 лева
! Не мисля че ако бмв-то е читаво ще ми глътне повече - ходовата му част е перфектна а двигателя имаше много добра динамика - каквото и да е съм сигурен че може да се оправи с някоя и друга хилядарка в най лошия случай .Колега не виждам какво му е лошото на тдс-а , освен това колата е добра година - от последните е36-ци .Има си пълен ел пакет , климатроник,шпер, (забравих да вметна че ми я дават с двд сони
) + 2 еърбега - смятам че офертата не е лоша .Като единствен минус изтъквам липсата на лети джанти ...но и това ше и сложим по нататък 

- Garribaldi
- ентусиаст
-
- Кара: 'Е36'
- Мечтае да кара: e92 m3
Колега като ти прочетох заглавието на темата ... помислих че искаш пари на заем
иначе.. не мисля че 97' е стар дизел !!! но все пак задължително тряа да минеш през сервиз... не го слушай търговеца 

- EDS
- кандидат ентусиаст
-
Хаха не се бях замислил за начина на звучене на темата
.Благодаря ви още веднъж колеги - колата ще мине през пълна диагностика преди да се купи ! Ще ви информирам за развоя
.

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=61634
Според мен това е твоята тама.
Според мен това е твоята тама.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
11 мнения
• Страница 1 от 1