Ел. Огледалата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Ел. Огледалата
Имам проблем с Дясното огледало! като натисна копчето за надолу и нагоре се чува цъкане! на ляво и на дясно не се чува нищо! и не се мърда! Помагаите!!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Здравей, вътре има една пластмасова рейка - износени са зъбите и. При мен беше така, вече сиконче крепи огледалото щот се счупи пищината.
- Shider
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: touring 318tds
И моето беше спряло по едно време. Ама нали всичко трябва да е ОК по колата... Разглобяване, ток си има - пък не се движи. Цъкането също го разбрах защо е - едно и също моторче движи и ляво-дясно и горе-долу, та един електромагнит зацепва зъбната двойка за горе-долу (ляво-дясно е нормално свързана - като се задейства соленоида, се отцепва) и това се случва винаги и на двете, когато си регулирате кое да е от огледалата нагоре-долу.
Та продължих с разглобяването - планки, пружинки, зъбни колелца, ел. двигателче - което си рабоше без товар... Нямаше нищо очевадно износено, само почистих всичко, контактен спрей и WD40, събрах го внимателно и си работи перфектно.
Ако си с две леви ръце - по-добре не се захващай, само не зная дали някой друг ще има нерви да ти обърне подобаващо внимание. Аз го правих за първи път, не съм гледал или питал някъде (с едно наум, че така или иначе не работи и сигурно ще трябва да се купува друго - ама стана
) - само много внимание, много търпение и оглеждане кое-как трябват!
Та продължих с разглобяването - планки, пружинки, зъбни колелца, ел. двигателче - което си рабоше без товар... Нямаше нищо очевадно износено, само почистих всичко, контактен спрей и WD40, събрах го внимателно и си работи перфектно.

Ако си с две леви ръце - по-добре не се захващай, само не зная дали някой друг ще има нерви да ти обърне подобаващо внимание. Аз го правих за първи път, не съм гледал или питал някъде (с едно наум, че така или иначе не работи и сигурно ще трябва да се купува друго - ама стана

3 мнения
• Страница 1 от 1