320i съвети за покупка
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
320i съвети за покупка
Пичове, я кажете най-големите тънкости относно покупката на 3та серия,на какво да обарна внимание,ако може и да ми кажете колко гори 320ката (6 цилиндровата)
Спрат ли музиката и ракията,спира и живота!
Колега, моята я карам от около 8 месеца и градско ми гори около 12-15,даже сега зимата стигна и до 18 ама щот не може да загрее докато отида до работа и се върна.Става въпрос за нормално каране-на моменти я настъпвам яко,на моменти си карам айляк.Лятото до морето и обратно за 800 км ми даде средно 8.5л. На магистралата ако имаш сърце да караш до към 110-120 няма да ти гори повече от 9 ,но едва ли ще успееш.
Повече не знам какво да ти кажа?!Нямам никакви забележки и проблеми по колата от както я карам. Успех!

4 целиндрова незнам дали ще успееш да откриеш.а за горенето е много относително колкото и слижеш или зависи как се кара но този вид коли си горят.лично моята е:
ноември 1992 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 150 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 16000 км
Цвят - Tъмно син
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
с двд,шпер,16 цола джанти,нов радиатор,нови 4 диски с фиродо,сменене катализатор,ламда сонда,сменени гарнета.4 ел стакла.Е това ми е идеала за 320 на мен ако някои има друго мнение да каже.но тожа са само екстрите също е важно и теьническото състояние и вуншното.затова че избора ти е супер
ноември 1992 г.
Тип двигател - Бензинов
Мощност (к.с.) - 150 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Категория - Седан
Пробег - 16000 км
Цвят - Tъмно син
Особености:
4(5) Врати
ABS
Airbag
Аларма
Бордови компютър
Ел. Огледала
Ел. Стъкла
Застраховка
Имобилайзер
Климатроник
Кожен салон
Лети джанти
Металик
Серво управление
Стерео уредба
Халогенни фарове
Центр. заключване
с двд,шпер,16 цола джанти,нов радиатор,нови 4 диски с фиродо,сменене катализатор,ламда сонда,сменени гарнета.4 ел стакла.Е това ми е идеала за 320 на мен ако някои има друго мнение да каже.но тожа са само екстрите също е важно и теьническото състояние и вуншното.затова че избора ти е супер

луд на пътя
това ми е трето бмв и не сам имал апсолютно никакжи проблеми като се вземе предвид трагнаь от 1.8и след тожа 2.5 тдс и сега сам на 2.0 с ното едно от трите не сам брал ядоже а преди това сам сменил още около 5-6 коли ланчия кадет ситроен сеат и така нататаче и какво да ти кажа от боклук по голям боклук.от тртри години сам на бима и сам най щесливия човек.ако искасх повече инфо виж в форума наи яесто задаваните въпроси от това си извади изводи.но пак ти казвам няма да се разочароваш 

луд на пътя
6 мнения
• Страница 1 от 1