Въпрос за замяна на успокойтел
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за замяна на успокойтел
Колеги помагайте .Разглобих двигателя на моя 318ис купе , и не мога да намеря успокоителя дето държи веригата , моя е много износен и нестава , някои знае ли дали може да стане от друг двигател на е36 ?
от 1.6 или 2.0 ?
от 1.6 или 2.0 ?
незнам дали може да стане от друг мотор колега,но тоя успокоител дето търсиш струва ми се че няма да е в него проблема
най често проблем прави хидравличния оптегач после банана и веригата,а този успокоител дето говорихме за него най трудно се прецаква поне така казват майсторите,аз и за това не съм го сменял него.
на моя ис смених верига,хидравличен оптегач и банана и проблема ми се реши.майстора дето ми я прави каза че този успокоител дето ти имаш в предвит няма смисъл да го сменяме защото не той прави проблемите
това е моето мнение,но незнам все пак със сигурност какъв е твоя проблем и какви "майстори" какво се ти говорили.успех все пак

най често проблем прави хидравличния оптегач после банана и веригата,а този успокоител дето говорихме за него най трудно се прецаква поне така казват майсторите,аз и за това не съм го сменял него.
на моя ис смених верига,хидравличен оптегач и банана и проблема ми се реши.майстора дето ми я прави каза че този успокоител дето ти имаш в предвит няма смисъл да го сменяме защото не той прави проблемите

това е моето мнение,но незнам все пак със сигурност какъв е твоя проблем и какви "майстори" какво се ти говорили.успех все пак
4 мнения
• Страница 1 от 1