Лепи ли се кожата на корите?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Лепи ли се кожата на корите?
Дайте моля съвет, че много се чудя. Кожата от средната част на корите (там където е дръжката и на задната съответно средната част) ми е разлепена. Ходих при тапицер и момчето ми вика, че няма лепене тва, трябва да смени кожата и да сложи шевове за по-здраво. Ама така ще трябва да сменя и на 4те кори и ще излезе към 200лв само за средната част, а другата кожа също има дребни забележки. Та се чудя да ги дам ли за правене, да потърся ли друг тапицер или да търся здрави сиви кожени кори. Дали наистина няма лепене това?
We love you Ronnie!
www.avtointerior.bg
Аз там ги направих и съм супер доволен, тогава ми излезе по 40 лв на детайл с изкуствена кожа. Вярвай ми ако се отлепи веднъж, няма залепяне. Елемента е от изкуствена кожа и е залепен на преса при висока температура.Няма начин да го залепят пак на преса и при същата температура. На мен лично ми харесва повече с шевове.

Аз там ги направих и съм супер доволен, тогава ми излезе по 40 лв на детайл с изкуствена кожа. Вярвай ми ако се отлепи веднъж, няма залепяне. Елемента е от изкуствена кожа и е залепен на преса при висока температура.Няма начин да го залепят пак на преса и при същата температура. На мен лично ми харесва повече с шевове.

- Maverikkk
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW 318i E36 M40B18
Ако е само за частта от плат на страничните кори можеш и сам да си ги направиш - трябва ти пистолет за топъл въздух, за да опънеш леко кожата, лепило за кожата и лепило за самата пластмаза дето държи кожата към самата кора. Аз така си ги направих, но в момента нямам снимки, за да покажа.
Мерцедеса е БМВ-то на пенсионера!
4 мнения
• Страница 1 от 1