Да си сложа ли 17'' джанти на е36 купе?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Да си сложа ли 17'' джанти на е36 купе?
Може би ми е малко тъпа темета но много искам да си сложа на е36 купето 17'' джанти с нископрофилни гуми. Може ли да ми каже някои дали опират в калниците и дали много се ка4ва разхода? Ако имате и други проблеми пи6ете. Мерси предварително.
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
слагай спокойно не му мисли за разхода промяна няма да усетиш. гледай само да са за е36 иначе мойе и да опират 

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
стан написа:Според мен не си заслужава с тия кратери по пътищата
Той колегата ще кара по хубави пътища и по аутобани без ограничение

Слагай смело и не мисли за разхода!
- стан
- старши ентусиаст
-
Не съм видял че става въпрос за ДЕ, тогава давай с рогите напред няма да имаш проблеми с окачването това да не е ЗАЗка 

- стан
- старши ентусиаст
-
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
ако сложиш изглежда страшно, само трябва по-лекинко по дупките и нямаш грижи. Трябва също да имаш предвид, че широките гуми се увличат от кривите ни пътища (това според мен е по-дразнещо
)

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
gogo84 написа:мерси сигурно 6те слагам но ме е страх като се върна в бг ме е страх какво 6те стане за6тото аз си се прибирам за по 3-4 седмици 2-3 пъти годи6но.
Тъкмо на отиване обратно ще си извадиш абонаментна карта за някоя гумаджийница да ти изправят джантите... Само да кажа че от хубави пътища моите 15ки станаха на елипси само за 1 седмица каране а заобикалям всяка дупка.. Ха кажете как става...
А ако наистина си решен да идваш със 17ките в БГ.. сложи по 3 секрета на джанта.. за по сигурно..
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
слагай смело... вече ще ми се съберат 4-5 месеца както карам със 17-ки и до сега джанта не съм изправял... а и си карам доста смело през дупките да ти кажа... вече тука идва въпроса какви са ти джантите и колко са здрави
а и да ти кажа чесно очаквах да вози много по гадно с тези гуми на 45 но определно се зарадвах като видях че вози почти по същия приятен начин... единственото гадно е че трябва да сложиш широки гуми и както каза колета те много се увличат от нашите криви пътища... винаги трябва да си дръжиш волана здраво и да не го пускаш много много щото много бързо може да направи ляв завой и айде в насрещното.. катастрофа... кървища.. съдилища.. затвор.. секс със мургави събратя
увлякох се малко

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
винаги трябва да си дръжиш волана здраво и да не го пускаш много много щото много бързо може да направи ляв завой и айде в насрещното.. катастрофа... кървища.. съдилища.. затвор.. секс със мургави събратя muhihihihi увлякох се малко

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3