Търся помощ за купуване на 325 TDS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Търся помощ за купуване на 325 TDS
Здравейте приятели!
Търся помощ от всички вас, като, евентуално бъдещ собственик на 3-та серия.
Не съм притежавал Bmw за личен автомобил досега.
От 2004 г. съм собственик на Мондео 1.8 TDI до момента, преди това - 6 години горд собственик на Лада 2104.
Имам една оферта за едно 325 TDS - 116 коня - 1994 г. седан с пълен ел.пакет, вкл. и ел.шибедах - без климатик за 3 800 лв.
Не съм запознат с въпросния модел и търся помощ.
Гледам в Германия същия модел с такива екстри върви по около 2 100 - 2 400 евро, което ще рече че тая крайна цена от 3 800 лв. ми е малко съмнителна.
Търся всякакви съвети!
Мерси много! Надявам се ще ми бъде обърнато внимание.
Търся помощ от всички вас, като, евентуално бъдещ собственик на 3-та серия.
Не съм притежавал Bmw за личен автомобил досега.
От 2004 г. съм собственик на Мондео 1.8 TDI до момента, преди това - 6 години горд собственик на Лада 2104.
Имам една оферта за едно 325 TDS - 116 коня - 1994 г. седан с пълен ел.пакет, вкл. и ел.шибедах - без климатик за 3 800 лв.
Не съм запознат с въпросния модел и търся помощ.
Гледам в Германия същия модел с такива екстри върви по около 2 100 - 2 400 евро, което ще рече че тая крайна цена от 3 800 лв. ми е малко съмнителна.
Търся всякакви съвети!
Мерси много! Надявам се ще ми бъде обърнато внимание.

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
1. 325 тдс е 143 коня, литкат те,
2. без клима да си купиш кола - малко ташак ми се вижда
3. за тези пари не можеш да си купиш тдс, камо ли читав тдс.
не се набутвай.
2. без клима да си купиш кола - малко ташак ми се вижда
3. за тези пари не можеш да си купиш тдс, камо ли читав тдс.
не се набутвай.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- matros
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 325 ТД
1.това 115 коня не е ТДС, а само ТД.
2.Цената е направо без пари
,съветвам те диагностика в не какъв да е сервиз,а да я закараш в някои дизел сервиз.
2.Цената е направо без пари

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
тая е пред раждане
Колега реалната цена на такъв автомобил е доста по висока,освен ако собственика не е на зор за пари ,и имайки се в предвид кочините които се докарват,ако много я харесаш я вземи,но после ще дадеш още 5000лв за да стане кола

Колега реалната цена на такъв автомобил е доста по висока,освен ако собственика не е на зор за пари ,и имайки се в предвид кочините които се докарват,ако много я харесаш я вземи,но после ще дадеш още 5000лв за да стане кола

Внимавай с покупката на подобен автомобил:
1. Както е споменато по-горе 325 ТДС е 143 к.с. не 116 к.с.
2. Цената е прекалено ниска, за автомобил 94 г.
3. Ако толкова много ти се иска да я купиш трябва диагностика и да си провериш VIN.
4. Аз мойта я купих миналата година за 10к, е все пак е 1997 от последните.
По скоро автомобила е ТД отколкото ТДС.
Успех с покупката.
1. Както е споменато по-горе 325 ТДС е 143 к.с. не 116 к.с.
2. Цената е прекалено ниска, за автомобил 94 г.
3. Ако толкова много ти се иска да я купиш трябва диагностика и да си провериш VIN.
4. Аз мойта я купих миналата година за 10к, е все пак е 1997 от последните.
По скоро автомобила е ТД отколкото ТДС.
Успех с покупката.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
na4o1978 написа:брей немало 325 тдс 116 коня???
всичко има в БГ .. нема да се плашиш лошо е че хората не разбират зимат и после като узнаят истината .. става мяу

лично на мен цената не ме устрйва.според мен има нещо не наред.другото което кола без клима в 21 век е малко лудост от твоя страна.до скоро караь такова ама самоче 143 кончета сега сам с 320 и да ти кайа разьода е сащия но звука от бензина до дизела разликата е угромна
.иначе като цяло ще останеш учарован от вървенето на печката но пак казвам ако е 143 коня иначе за 115 нямам поглед

луд на пътя
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Ако искаш да си вземеш БМВ дизел :
1.Палиш колата и гледаш как пали на студено.
2.чакаш да загрее хубаво, гасиш и гледаш как пали на топло.Много бмв та дават проблем там ако непали на топло значи веригата е разтегната взимаш си шапката и утиваш да гледаш друга.
3.Ако пали и на студено и на топло качваш се караш форсираш до дупка гледаш дали има ряз или компа е здал багажа (пак често се случва).
4.Ако и това е добре след това гасиш мотора отваряш капака и стискаш маркучите ако са трърди като камак има вероятност да е за гарнитура на глава или направо да е за глава (пак палиш ако са като камак).
5.След това ако и това е добре казваш на некои френд да влезе и да я изфорсира ти заставаш отзад и гледаш трябва да излиза леко сивкаш пушек не черен не и бял.
Обикновено ако всичко и е в час цената е от 5000 лв. нагоре но всеки с късмета си
Успех и да знаеш има 325 ТД 115 коня и 325 ТДС 143коня разликата е че при едната като отвориш капака има една дълга метална тръба която минава над радятора а ТДС няма такава тръба там има един маркуч които от двигателя утива към кулера и после в турбото:)
Наслука
1.Палиш колата и гледаш как пали на студено.
2.чакаш да загрее хубаво, гасиш и гледаш как пали на топло.Много бмв та дават проблем там ако непали на топло значи веригата е разтегната взимаш си шапката и утиваш да гледаш друга.
3.Ако пали и на студено и на топло качваш се караш форсираш до дупка гледаш дали има ряз или компа е здал багажа (пак често се случва).
4.Ако и това е добре след това гасиш мотора отваряш капака и стискаш маркучите ако са трърди като камак има вероятност да е за гарнитура на глава или направо да е за глава (пак палиш ако са като камак).
5.След това ако и това е добре казваш на некои френд да влезе и да я изфорсира ти заставаш отзад и гледаш трябва да излиза леко сивкаш пушек не черен не и бял.
Обикновено ако всичко и е в час цената е от 5000 лв. нагоре но всеки с късмета си

Успех и да знаеш има 325 ТД 115 коня и 325 ТДС 143коня разликата е че при едната като отвориш капака има една дълга метална тръба която минава над радятора а ТДС няма такава тръба там има един маркуч които от двигателя утива към кулера и после в турбото:)
Наслука

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
10 мнения
• Страница 1 от 1