спорт окачване
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
спорт окачване
колеги реших да си сменя окачването със спортно,и си мисля какъв е най добрия вариант 60/20 60/35 50/30 40/20 40/35 или някви други стоиности,като не искам да стова много ниска,колегите които са с такова окачване да споделят мнение
Re: спорт окачване
dimitrio написа:колеги реших да си сменя окачването със спортно,и си мисля какъв е най добрия вариант 60/20 60/35 50/30 40/20 40/35 или някви други стоиности,като не искам да стова много ниска,колегите които са с такова окачване да споделят мнение
най-хубавото на спортните окачвания .. е сваля колата ниско
и .. от там се променя .. цялото поведение и усещане
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
аз вчера резнах предните пружини със една навивка и да ти кажа за сега има добра стойка... оказа се че задните немогат да се изрежат а направо трябва да се сменат със ниски... незнам дали направих грешка като ги резнах но не се притеснявам защото имам още един комплект амортесьори и пружини 

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
Ogi написа:аз вчера резнах предните пружини със една навивка и да ти кажа за сега има добра стойка... оказа се че задните немогат да се изрежат а направо трябва да се сменат със ниски... незнам дали направих грешка като ги резнах но не се притеснявам защото имам още един комплект амортесьори и пружини
доколкото съм чувал и чел тук от форума да режеш пружините е по-скоро рискована операция. Аз си сложих червени пружини 40/30, свалят колата доволно, стойката и става яка, поведението на пътя е добро. мисля че това е оптимален вариант между "ниска стойка" и "пътищата на България". Ако си по смел и живееш в някой град с по-добри улици не се замисляй за нещо по-ниско

the project is ready....

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Ако си със сток амортисьори сваляне с над 40мм е непрепоръчително. Има тема бе вземете търсете първо и тогава пишете.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
E той като казва "окачване" аз мисля, че се подразбира цял кит, само пружини произволно взети от някакви амортисьори и наложени на стандартния за мен е безсмислено.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Само пружини е напълно безмислено,щото стандартните амортесьори са "меки" така да се каже и няма да има никаква стабилност.
Ще почне да влачи коремчето.
Ще почне да влачи коремчето.

32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3