за разбирачи ...хелп ме
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е32 730
за разбирачи ...хелп ме
колеги понеже пиша за 1ви пат ви парво искам да ви поздравя за ентусиазма да си помагаме и да ви кажа че за мене форума на бмв е едно от нештата в бг с което можем да се гордееме .а са за моя проблем -ми днес се престраших и си отворих капачката за маслото на запален мотор и се сдухах штот духа и праи бу-бу-бу от налягането.та понеже са разглобил бая коли и за мен тва значи наи лошото искам да ви питам според вас отдолу ли треа се отваря мотора или има шанс да е отгоре проблема

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
ми аз кат я взех колата и отворих капачката да видя вала(нали малко се вижда от него и е кат нов),дано си прав колега ма ше я водя на диагностика маи в сабота ,иначе варви на ко...ле
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
няма какво да се шашкаш колега така трябва да е
на осми декември аз се представих като голям тапак на шипка кучи студ паля клата и викам чакай да долея масалце защотото като трагнах от софия видях че ми е намаляло викам айде горе ще налея и както е запалена колата отварям капачката и тубата поотвисоко и наливам еее обедих се че духа и то много стнах като свиня а кмпресията съм я мерил след ремонта и даде към 12,8-13
на осми декември аз се представих като голям тапак на шипка кучи студ паля клата и викам чакай да долея масалце защотото като трагнах от софия видях че ми е намаляло викам айде горе ще налея и както е запалена колата отварям капачката и тубата поотвисоко и наливам еее обедих се че духа и то много стнах като свиня а кмпресията съм я мерил след ремонта и даде към 12,8-13
- super_bojo
- младши ентусиаст
-
8 мнения
• Страница 1 от 1