Помощ! Чудя се какво БМВ да си зема :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Помощ! Чудя се какво БМВ да си зема :)
Здравеите на всички
Ами тъй де то от заглавието на темата и форума голяма част от проблема е решен
Значи тези дни обиколих борсата на Горубляне (София) и гледах предимно Купета и за Хонда акорд и така докато си вървях между колите стигнах до извода че и комбитата не са за пренебрегване (пък и чичо ми ме навива комби да си зема)... както казва един приятел "В една голяма кола можеш да сложиш нещо малко..." та май вече и аз клоня към комби....
Както и да е де... въпросчето ми е кои двигатели са най-отдачни за тези автомобили; кубатура, тип гориво, модели, години...

Ами тъй де то от заглавието на темата и форума голяма част от проблема е решен

Както и да е де... въпросчето ми е кои двигатели са най-отдачни за тези автомобили; кубатура, тип гориво, модели, години...

- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Зависи с какви средства разполагаш...за да не стане тъй че ама то много пари ама то много гори ама то трябва да се смени еди какво си....аз съм доволен на мойта ис-ка даже си мисля да и слагам чип...лично да ти кажа че иската 4-цилиндров е 140 коня а 20-ката е 6 цилиндров и е 150 коня...при мен иската ми гори като за мен 10-15 градско и 7-10 извънградско дори с включен климатроник...по-принцип 4 цилиндровия ускорява по-бързо от 6 цилиндровия...а на високите скорости 6 цилиндровия е трепач...Успех.. 

- cucko
- старши ентусиаст
-
Какво ще правиш ти с газова урадба?Това не е за бмв...защото ако мислиш да икономисваш никак няма да ти е евтино....ако не си чувал колегите ще кажат че "евтиното излиза по-скъпо".Но щом искаш икономия по-добре си вземи 318 дизел или 316 бензин и ще ти спести главоболия и дори ще харчи по-малко от колкото 20-ка на газ....защото аз съм проверил като за моята кола газ...обикновенна струва около 600 лв..но прави големи бели гърмели някакви бушони...иначе без проблем било с газов инжекцион който чух че струва 1100 лв преди 5-6 месеца!
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
xaaxaxaxaxxa голема работа е тва българската цигания хем иска да върви хем иска да му е икономично ... ако искаш да ти е икономично зимай Опел Корса 

- cucko
- старши ентусиаст
-
Herman написа:xaaxaxaxaxxa голема работа е тва българската цигания хем иска да върви хем иска да му е икономично ... ако искаш да ти е икономично зимай Опел Корса
Прав си колега....при бмв не е като при опелите...аз лично знам какво е...предишната ми кола е била опел вектра 1,6...
Ами това за газта е просто една идея и само проучвам...
А 316 на комбито няма ли да му дойде малко изнанагорно...
Икономия е грубо казано да търся смисъл... по-скоро оптималния вариант
Иии не знам за опела ама аз бях на голфче 1чка...
П.п. И не се смеите на чужд гръб аз съм още малък и не ги разбирам тия работи и за тва питам и задавам въпроси дори и глупави...
П.п. И не се смеите на чужд гръб аз съм още малък и не ги разбирам тия работи и за тва питам и задавам въпроси дори и глупави...
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- cucko
- старши ентусиаст
-
Enderial написа:Ами това за газта е просто една идея и само проучвам...
Олеее препоръчвам ти да не припарваш до бмв че ще се хванеш за главата....моята иска има 150 лв данък да знайш!130 лв. гражданска 500,80 лв каско....о още много други!
cucko написа:Олеее препоръчвам ти да не припарваш до бмв че ще се хванеш за главата....моята иска има 150 лв данък да знайш!130 лв. гражданска 500,80 лв каско....о още много други!
Enderial написа:Както и да е де... въпросчето ми е кои двигатели са най-отдачни за тези автомобили(комби); кубатура, тип гориво, модели, години...
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Като се замислиш кои са най-добрите
Най-добре поддържаните
Годините и километрите нямат много голяма роля в случая

Годините и километрите нямат много голяма роля в случая
Всичките отговори на въпросите ти са тук:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86237
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=84899

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=86237
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=84899

- Stur6ela
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 Touring / 318d / 2008
- Мечтае да кара: M3
ако 6те слага6 газ по-добре не взимай БМВ,не го мъчи!!!Ако ре6и6 дае бмв си вземи 320и,най-сполучливият двигател на Е36 е!!!
BMW не е кола за каране, нито кола за возене, BMW е начин на живот

42 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3