е36 - Колко е нормалното харчене
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
е36 - Колко е нормалното харчене
От скоро съм горд притежател на БМВ е36 320 6 цилиндрова.
И ми е чудно колко е нормалното харчене при нормално каране.
На мен ми харче около 15-18 л/100 градско и мисля че е нормално имайки предвид двигателя.
И ми е чудно колко е нормалното харчене при нормално каране.
На мен ми харче около 15-18 л/100 градско и мисля че е нормално имайки предвид двигателя.
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- ///MapTo
-
-
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Тва за харча се изтърка ама ваще дават ли голяма разлика зимата и лятото. Че гледам като е топло с лекота постигам един много приятен разход от около 12 градско като си позволявам да я вкарам в червеното поне 1- 2 пъти на всяко изкарване. Извън градско идва около 7 като не минавам 130.
- ///MapTo
-
-
Зимата максималния,който постигнах беше 13.1
сега се колебае между 9.8-10.2 ...
Това съвсем серйозно и не се базирам само на данни от борд компа
сега се колебае между 9.8-10.2 ...

Това съвсем серйозно и не се базирам само на данни от борд компа

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
колега нз какъв е тоя разход коъто казваш...може би има някаква беля по колата ти или по скоро ламбда сондата...въпреки че карам кола с 2 цилиндара по малко в сф ми дава разход 12/100 а извън градско до 130-7.05(точно измерено с допълване на резервоара) при по бързо каране на вън стига от 8.5-9.5
Колега незнам защо си мислиш че разхода ти е нормален!
Моя 328 (и то на почти 300 000км) в подобен на софииския трафик и с динамично каране харчи 14-15, при спокойно каране 13, а извънградско 10! И то е автоматик тоест харчи малко повече.. 18-20 за 320 не мога да си го представя! Погледни си колата защото нещо не е наред.
Моя 328 (и то на почти 300 000км) в подобен на софииския трафик и с динамично каране харчи 14-15, при спокойно каране 13, а извънградско 10! И то е автоматик тоест харчи малко повече.. 18-20 за 320 не мога да си го представя! Погледни си колата защото нещо не е наред.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Колега незнам защо си мислиш че разхода ти е нормален!
Ти сипваш истински бензин братле ,за разлика от нас!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
Nukem написа:Колега незнам защо си мислиш че разхода ти е нормален!
Ами незнам защо така си мислиш.. и тука са пълни помии бензините.. а и най-силния бензин е 93 ... (е сигурно е истински 93 ама се пак 93..) а хората си карат с 87 или 91.. Много съм разочарован.. не мога да си обесня защо има такива слаби бензини

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Reality написа:Nukem написа:Колега незнам защо си мислиш че разхода ти е нормален!
Ами незнам защо така си мислиш.. и тука са пълни помии бензините.. а и най-силния бензин е 93 ... (е сигурно е истински 93 ама се пак 93..) а хората си карат с 87 или 91.. Много съм разочарован.. не мога да си обесня защо има такива слаби бензини
колега твоето 93 е сигурно нашето 100!!!поне така си мисля...не мисля че американците ще се изложат така...все пак не малко петрол имат в страната си...а и тия животни дето ги карат там с една камара коне не виждам как ще се хранят с нащо си 92 например нищо че вече го няма
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ами братле аз като бях в Щатите нямах такива впечатления ,но може и да греша,но каъвто и да е тук работата е много зле!Пример:
Идват на инспекция в една бензиносанция,собственика бута рушвета и тоя шефа на инспекторите вика ''окс, пращаи едно момче с треи-4етири шишета на омв-то да напълни и тва ще пишем че е от твоята бензиностанция''!И накрая 2 от 3-те проби не покрили теста!Смех!
Идват на инспекция в една бензиносанция,собственика бута рушвета и тоя шефа на инспекторите вика ''окс, пращаи едно момче с треи-4етири шишета на омв-то да напълни и тва ще пишем че е от твоята бензиностанция''!И накрая 2 от 3-те проби не покрили теста!Смех!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
32 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3