Предно стъкло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Предно стъкло
Абе хора вчера карам зад един джип и той от гумата му хвръкна едно камаче и ми го удари .... леко стана голяма фаша и сега трябва ли да го сменя цялото ? да не вземе да се пропука бавно бавно някакви предложения ?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Иди в кобра и за 150 лв си с нов зеленикъв джам със сенник
Преди това иди да ти го опишат на каското та да си вземеш парите после

Преди това иди да ти го опишат на каското та да си вземеш парите после

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
Това ти е най-малкия проблем.Вода ми се струва, че няма да минава, но ченгетата имат право да ти спрат колата от движение заради спукан преден джам.Отделно и на преглед не можеш да минеш.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
същия проблем :)
Здравейте , и аз имам съшия проблем със стъклото. Знаете ли за тази Кобра??? 150 лв. с монтажа ли ? Дали е оригинално? На мен и другите ми стъкла са леко зеленикави на цвят, така че може да стане добре с кобрата. За втора ръка стъкло ми искат 100 лв. Не си струва ....
- dezavu
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв 320 Е36
- Мечтае да кара: ново бмв
аз сменях в кобра преди 15 дена тонирано зелено с тамна ивица с монтажа 145 лв испанско и 5 лева дадох да ми прехварлят лепенките от стъклото и нямам грижи никакви сега
- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
Re: Предно стъкло
mislead написа:Абе хора вчера карам зад един джип и той от гумата му хвръкна едно камаче и ми го удари .... леко стана голяма фаша и сега трябва ли да го сменя цялото ? да не вземе да се пропука бавно бавно някакви предложения ?
може да се оправи... 1 приятелче със същия проблем ми разправя че бил викнал некъв "авто стъклар" не помня точно кво бил правил с некви вендузи ама след това почти е нямало и следа от пукнатото ... ето ти тел-а но тва е от 1-2 години не съм сигурен дали е все още с тоя номер 0888873127 ...

Последна промяна Herman на 30 Мар 2008, 14:50, променена общо 1 път
Колега има и друг варият които незнма дали става при стаклото но няка някой друг каже ще стане ли или няма.
Отиваш приемрно в кобра слагат ти нов прозорец отиваш правиш си каско после се вращаш след около седмица да речем слагаш пак счупеният и отиваш при застрахователите да ти платят и си слагаш пак новичкото да не се набутваш
П.С Дано е вазможно
Отиваш приемрно в кобра слагат ти нов прозорец отиваш правиш си каско после се вращаш след около седмица да речем слагаш пак счупеният и отиваш при застрахователите да ти платят и си слагаш пак новичкото да не се набутваш

П.С Дано е вазможно

- Herman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 320I
- Мечтае да кара: BMW e92 M3
go4et0o написа:Колега има и друг варият които незнма дали става при стаклото но няка някой друг каже ще стане ли или няма.
Отиваш приемрно в кобра слагат ти нов прозорец отиваш правиш си каско после се вращаш след около седмица да речем слагаш пак счупеният и отиваш при застрахователите да ти платят и си слагаш пак новичкото да не се набутваш![]()
П.С Дано е вазможно
не става защото ти маркират джама при застраховката

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2