който ми открадна лаисната дано си тотализира каруцата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pinkoml
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 М54B22
- Мечтае да кара: m6
който ми открадна лаисната дано си тотализира каруцата
който ми открадна лаисната данооо си тотализира каруцата от сърце му го пожелавам
- pinkoml
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 М54B22
- Мечтае да кара: m6
.
страшни мизерници купуват си BMW-та но не могат да ги поддържат
иначе са големи "тарикати"..................................................................................................................................................................................................................
иначе са големи "тарикати"..................................................................................................................................................................................................................
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Ами за да се избегнат тези цигански кражби, трябва да пазаруваме само нови части. Сега ако примерно пуснеш тема, че купуваш лайсна, ще дойдат да я гепят от мен например. После аз пускам тема, че търся и така правим затворен кръг. А иначе и аз им желая да им изсъхнат крадливите ръчички.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Anthony_J написа:Ами за да се избегнат тези цигански кражби, трябва да пазаруваме само нови части. Сега ако примерно пуснеш тема, че купуваш лайсна, ще дойдат да я гепят от мен например. После аз пускам тема, че търся и така правим затворен кръг. А иначе и аз им желая да им изсъхнат крадливите ръчички.
Бих допълнил фразата:
и гадния наркоман продължава да друса

- changalov
- Потребител
-
- Кара: BMW E30 325
- Мечтае да кара: BMW E30 TURBO
xaxa
мир да има хаир няма да има които я взел няма да е слу4аен знае какво взима и сигурно е и тук
п1лен провал си пич след като за една лаисна пари неможеш да искараш

- rzamen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Мечтае да кара: X5M
- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Аз си мисля, че докато има търсене ще има и гепене... както каза колегата по-горе. Представете си съвсем хипотетично, че никой не си взима стари части или ако са стари да са със сигурен произход (донори, приятел и т.н.) ко ша прават наркоманите тогаз, а... мама им да *** да изсъхнат целите не само ръчичките им
Ма... тва звучи като приказка само...

Ма... тва звучи като приказка само...
Mens sana in corpore sano
- keith_flint69
- кандидат ентусиаст
-
Едва ли тоя дето я е гепил има БМВ, най-вероятно некои парцал я е свил да я шитне за 10 лева на арабите на "Симеон", ама по тоя въпрос аз мисля да пусна една отделна тема да Ви споделя каква мафия са тия копелета мръсни!
- robert1975
- младши ентусиаст
-
keith_flint69 написа:Едва ли тоя дето я е гепил има БМВ, най-вероятно некои парцал я е свил да я шитне за 10 лева на арабите на "Симеон", ама по тоя въпрос аз мисля да пусна една отделна тема да Ви споделя каква мафия са тия копелета мръсни!
аз работя с нови авточасти- и идват редовно-и като им обявя цена- ми отговарят-а що ше купувам бе-ще си го сваля аз вечерта-та нека да си помислим и ние и да не хвърляме само прах в очите-КОЛЕГИ АКО ВИ ТРЯБВА НЕЩО НЕ СИ ГО КРАДЕТЕ-ИЗКАРАИТЕ НЯКОИ ЛЕВ И СИ ГО КУПЕТЕ-ЧЕ ПОСЛЕ някои друг може да мисли като вас и същото да направи-тука всеки обвинява другия че е наи-лесно!!!
я да видим накои сега ще си признае ли че вместо да си купи си го сваля........сигурен съм в гробното мълчание!!!!!!!!!

BMW-маниак

- gotcha
- младши ентусиаст
-
- Кара: Diamantschwarz coupe
Нали ако си признае ще го линчуваме бе
Макар, че няма да ме учудя ако гепардите проверяват по форумите за нови придобивки... Ще заложа аз шашките некой път като барне може колата да е тотал ама тоя ще се инвалидизира до гроб

Макар, че няма да ме учудя ако гепардите проверяват по форумите за нови придобивки... Ще заложа аз шашките некой път като барне може колата да е тотал ама тоя ще се инвалидизира до гроб

Mens sana in corpore sano
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring
Абе няма ли да се спре с тоя простотия вече , това да изпадат до там ,че да посягат на такива неща.Аз затова плащам за гараж защото знам какво се случва с колите навън.Имах кадет и какво ли не правиха с него ,отваряха го N пъти,огледалата ми крадаха,емблемите...а сутрин колко буклуци съм намирал върху нея да се издрайфаш.
Точно заради това аз никога повече няма да се похваля с колата си, няма да поствам снимки, няма да пиша местожителство, нищо няма да поствам.
Сто процента съм сигурен, че някой от тия следи форума и набелязва, каквото се търси.
Явно по някое време на някой са му дотрябвали ръчките за отваряне на вратите за седан, щото мойте липсваха, заедно със стъклото. Нищо друго не беше пипано. Панела за CD-то го бях зарязал между седалките, не помня защо, забравен най-вероятно. Но си седеше там. Не беше пипан даже, нито пък самия плейър. Само ръчките липсваха, на четирите врати
Бях си пуснал темичка, че търся да купя четирите, защото мойте бяха мега изтъркани и грозни, питах дали някой ги има. Никой не се обади, аз си ги купих официално и направих грешката да се похваля с това. После си изтрих постовете, но беше късно. След няколко дена вече липсваха.
Никога повече няма да напиша нещо за колата си тук.
Сто процента съм сигурен, че някой от тия следи форума и набелязва, каквото се търси.
Явно по някое време на някой са му дотрябвали ръчките за отваряне на вратите за седан, щото мойте липсваха, заедно със стъклото. Нищо друго не беше пипано. Панела за CD-то го бях зарязал между седалките, не помня защо, забравен най-вероятно. Но си седеше там. Не беше пипан даже, нито пък самия плейър. Само ръчките липсваха, на четирите врати

Бях си пуснал темичка, че търся да купя четирите, защото мойте бяха мега изтъркани и грозни, питах дали някой ги има. Никой не се обади, аз си ги купих официално и направих грешката да се похваля с това. После си изтрих постовете, но беше късно. След няколко дена вече липсваха.
Никога повече няма да напиша нещо за колата си тук.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2