който ми открадна лаисната дано си тотализира каруцата

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 М54B22
Мечтае да кара: m6

който ми открадна лаисната дано си тотализира каруцата

Мнение от pinkoml » 21 Мар 2008, 20:25

който ми открадна лаисната данооо си тотализира каруцата от сърце му го пожелавам

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от pinkoml » 21 Мар 2008, 20:32

страшни мизерници купуват си BMW-та но не могат да ги поддържат
иначе са големи "тарикати"..................................................................................................................................................................................................................

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 21 Мар 2008, 20:43

Ами за да се избегнат тези цигански кражби, трябва да пазаруваме само нови части. Сега ако примерно пуснеш тема, че купуваш лайсна, ще дойдат да я гепят от мен например. После аз пускам тема, че търся и така правим затворен кръг. А иначе и аз им желая да им изсъхнат крадливите ръчички.

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от pinkoml » 21 Мар 2008, 20:46

аз лично ще си я купя от Дарукар,ама на тия им пожелавам цял живот да се мъчат

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 21 Мар 2008, 20:47

Амин :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 21 Мар 2008, 20:47

Anthony_J написа:Ами за да се избегнат тези цигански кражби, трябва да пазаруваме само нови части. Сега ако примерно пуснеш тема, че купуваш лайсна, ще дойдат да я гепят от мен например. После аз пускам тема, че търся и така правим затворен кръг. А иначе и аз им желая да им изсъхнат крадливите ръчички.

Бих допълнил фразата:
и гадния наркоман продължава да друса :evil:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E30 325
Мечтае да кара: BMW E30 TURBO

xaxa

Мнение от changalov » 21 Мар 2008, 23:24

мир да има хаир няма да има които я взел няма да е слу4аен знае какво взима и сигурно е и тук :uups: п1лен провал си пич след като за една лаисна пари неможеш да искараш

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е61
Мечтае да кара: X5M

Мнение от rzamen » 21 Мар 2008, 23:35

еххх такъв като го видиш направо си е да му строшиш пръстчетата

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 22 Мар 2008, 0:49

Аз си мисля, че докато има търсене ще има и гепене... както каза колегата по-горе. Представете си съвсем хипотетично, че никой не си взима стари части или ако са стари да са със сигурен произход (донори, приятел и т.н.) ко ша прават наркоманите тогаз, а... мама им да *** да изсъхнат целите не само ръчичките им :evil: :twisted: :evil:
Ма... тва звучи като приказка само...
Mens sana in corpore sano

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от keith_flint69 » 22 Мар 2008, 6:57

Едва ли тоя дето я е гепил има БМВ, най-вероятно некои парцал я е свил да я шитне за 10 лева на арабите на "Симеон", ама по тоя въпрос аз мисля да пусна една отделна тема да Ви споделя каква мафия са тия копелета мръсни!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 22 Мар 2008, 9:45

keith_flint69 написа:Едва ли тоя дето я е гепил има БМВ, най-вероятно некои парцал я е свил да я шитне за 10 лева на арабите на "Симеон", ама по тоя въпрос аз мисля да пусна една отделна тема да Ви споделя каква мафия са тия копелета мръсни!

аз работя с нови авточасти- и идват редовно-и като им обявя цена- ми отговарят-а що ше купувам бе-ще си го сваля аз вечерта-та нека да си помислим и ние и да не хвърляме само прах в очите-КОЛЕГИ АКО ВИ ТРЯБВА НЕЩО НЕ СИ ГО КРАДЕТЕ-ИЗКАРАИТЕ НЯКОИ ЛЕВ И СИ ГО КУПЕТЕ-ЧЕ ПОСЛЕ някои друг може да мисли като вас и същото да направи-тука всеки обвинява другия че е наи-лесно!!!
я да видим накои сега ще си признае ли че вместо да си купи си го сваля........сигурен съм в гробното мълчание!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
BMW-маниак
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Diamantschwarz coupe

Мнение от gotcha » 22 Мар 2008, 9:58

Нали ако си признае ще го линчуваме бе :mhihi: :twisted:
Макар, че няма да ме учудя ако гепардите проверяват по форумите за нови придобивки... Ще заложа аз шашките некой път като барне може колата да е тотал ама тоя ще се инвалидизира до гроб :twisted: :banghead:
Mens sana in corpore sano

моторспорт
Аватар
Кара: 332

Мнение от KIM » 22 Мар 2008, 10:16

на мене пък един съфорумец ми гепи цела генерация от м10б18,гледах го от горе от прозореца,ама за кво да слизам горе падаше пълен смях :mhihi:
Изображение

8910 фен
Аватар
Кара: 01`530i touring

Мнение от CONAN » 22 Мар 2008, 10:47

Абе няма ли да се спре с тоя простотия вече , това да изпадат до там ,че да посягат на такива неща.Аз затова плащам за гараж защото знам какво се случва с колите навън.Имах кадет и какво ли не правиха с него ,отваряха го N пъти,огледалата ми крадаха,емблемите...а сутрин колко буклуци съм намирал върху нея да се издрайфаш.

ентусиаст
Аватар

Мнение от Фил » 22 Мар 2008, 11:01

Точно заради това аз никога повече няма да се похваля с колата си, няма да поствам снимки, няма да пиша местожителство, нищо няма да поствам.

Сто процента съм сигурен, че някой от тия следи форума и набелязва, каквото се търси.

Явно по някое време на някой са му дотрябвали ръчките за отваряне на вратите за седан, щото мойте липсваха, заедно със стъклото. Нищо друго не беше пипано. Панела за CD-то го бях зарязал между седалките, не помня защо, забравен най-вероятно. Но си седеше там. Не беше пипан даже, нито пък самия плейър. Само ръчките липсваха, на четирите врати :shock:

Бях си пуснал темичка, че търся да купя четирите, защото мойте бяха мега изтъркани и грозни, питах дали някой ги има. Никой не се обади, аз си ги купих официално и направих грешката да се похваля с това. После си изтрих постовете, но беше късно. След няколко дена вече липсваха.

Никога повече няма да напиша нещо за колата си тук.

Следваща

Назад към E36