Скоростна Кутия - проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- nthnl
- младши ентусиаст
-
- Кара: Renault Megan E-Tech, Kia Sorento
- Мечтае да кара: По пистите :)
Скоростна Кутия - проблем
Здравейте,
тази вечер поради хубавото време реших да изляза да се поразходя с колата и да повъртя малко дрифт. Намерих си подходящ празен паркинг (все пак не съм луд
) и нямаше грижи. След около половин час неистов тормоз над колата закарах колегата който дойде с мен и тръгнах да се прибирам. Тогава изникна и проблема - скоростите почнаха да влизат МНОГО тругно
. Въпроса ми е - какво може да е станало и евентуално каде да отида да ми го оправят. Мерси предварително.
Михаил Великов
БМВ Е36 318 92-ра
тази вечер поради хубавото време реших да изляза да се поразходя с колата и да повъртя малко дрифт. Намерих си подходящ празен паркинг (все пак не съм луд

Михаил Великов
БМВ Е36 318 92-ра
- nthnl
- младши ентусиаст
-
ами не.. не съм пилил на място.. съединителя си е Ок, имам предвид че след като влезе скоростния лост на първа си отделя както си отделяше и преди това, съмнява ме да не е каре на скоростната кутия, защото и без това имах лек луфт на лоста когато е на скорост
- nthnl
- младши ентусиаст
-
мда, май на истина си прав.. тази сутрин се качих да направя едно кръгче да не би случайно да има подобрение в положението
.. ноо.. както можете и да се сетите сами - нямаше
педала на съединителя беше доста мек, което не беше така до снощи. Сега отивам на сервиз за да ми кажат колко заплати искат да оставя там 

- nthnl
- младши ентусиаст
-
абе не ми е лоша заплатата но като гледам из форума хората говоря за 400лв за съединител, а това надали включва работата по поставянето му ..
- nthnl
- младши ентусиаст
-
досега говорих с един познат който много си разбира от занаята и каза че е най вероятно от помпата на съединителя ако се е прецакала или евентуално ако е изпуснал някой маркуч и съм изгубил течност.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
А ако си по-сръчен съм чувал че е възможно сам да си го смениш, не било чак толкова сложно ако си чел каквото трябва.
- bumar
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46-330ci
- Мечтае да кара: e92-Mpower
Мом4ета днес сменях саеденителя,взех го за 230лв пълен комплект Закс за смяната ми взеха 100лв и не6тата заспаха а да кажа на колегата 4е със сигорност проблема е във саеденителя.Ас моя го потпалих и то много яко във Сливен.

- nthnl
- младши ентусиаст
-
мда... днес ходих на сервиз и ми казаха че е от помпата (или се е запушила или някое уплътнение се е издуло) та не спада налягането при което яко мирише на феродо понеже съединителя стои в полунатиснато състояние. ако някой може да ми каже какъв е модела и номера на помпата (е36 92-ра 318 115коня) никак няма да е зле 

15 мнения
• Страница 1 от 1