Загуба на масло
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Загуба на масло
Да попитам от каде може да ми се губи двигателното масло на 320i M52 при положение че няма видими течове по двигателят и няма пушене от ауспуха! Благодаря предварително.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Имаш ли я тая предпазната кора под двигателя?? Щото ако я имаш то тя пречи на маслото евентуално да капе... а и какви "загуби" реализираш, че те притеснява?
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Летливост мисля беше свойството на маслото, което характеризира изпаряването му.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Mollov
- Мародератор
-
То по принцип до едно ниво си е нормално да гори масло... той и зависи как си кара колата.... ако я ръчка яко... няма как да не "хапне" малко
При мен имаше проблем със загуба на масло и в началото мислех, че го яде.... после се оказа, че някви гумени уплатнения между филтъра и помпата са заминали и от там в началото сълзеше, после почна да плюе направо...

При мен имаше проблем със загуба на масло и в началото мислех, че го яде.... после се оказа, че някви гумени уплатнения между филтъра и помпата са заминали и от там в началото сълзеше, после почна да плюе направо...
- inseCT
- младши ентусиаст
-
- Кара: докато има!
- Мечтае да кара: Steptronic
- Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)
delano написа:значи като гледам по щеката за 6000км ми изяде 1л-масло.Пък нямам кора под мотора и нямам течове.
Споко баце,аз с 7000км пак 1л,същата работа...ама пък са сложих Motul Synergy 6100 да се надявам да не го яде и това така

- Mollov
- Мародератор
-
Кво масло си сипал? да не е някво 0W и да се чудиш (само много запазен мотор няма да го яде)... сипи едно 6100 10W40.... ако него го яде така вече ще е проблем 

8 мнения
• Страница 1 от 1