С какво поддържате боята?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
С какво поддържате боята?
Покрай нас има строеж и се вдига ужасен прахоляк - като измием колата и след 2 часа пак може да пишеш по нея, направо е супергадно. Доколкото съм чувала праха и слънцето са доста вредни за лака и боята, но, уви, няма къде да я прибираме. Та питането ми е дали има някакви защитни средства - там пасти-масти, спрейове и т.н. и до каква степен има полза от тях?
- stoni
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31
вземи си оригинални бмв продукти ,наи доволен сьм от тях става като нова и пази боя пласмаси и тн.... а и не са скьпи ,но имат голяма разлика от другите мазилаtuparowa написа:Бе аз си я къпя, ама нали ти разправям, че след 2 часа не личи
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Мойто като не го бях изпотрошил още, си го мажех с течен восък, да лъщи....става много готино и по-малко мърсотия се задържа;)

- robert1975
- младши ентусиаст
-
Митко Ганчев написа:Мойто като не го бях изпотрошил още, си го мажех с течен восък, да лъщи....става много готино и по-малко мърсотия се задържа;)

BMW-маниак

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
с парафин какво се маже?
боя, кожа, пластмаса - после не трябва ли пак да се минава с нещо?
боя, кожа, пластмаса - после не трябва ли пак да се минава с нещо?
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- robert1975
- младши ентусиаст
-
знам че парафина прави един вид защитен слои ама колко ли ще излезе цялата да се третира-маи едно много малко шишенце е към лев или се лъжа-мисля че си е наи добре някаква хубава пастир паста- аз си купих миналата година една -карнауба маи се казваше и е с палмово масло-еми да ви кажа че вчера дъжда се стичаше по колата на вадички- и продължава да има лъскавина въпреки че я правих преди 4 месеца /само да кажа че сега е още студено за пастиране/
BMW-маниак

- robert1975
- младши ентусиаст
-
tuparowa написа:Карнаубата е съставка - восък, който се добива от листата на палма Карнауба, известна още и като кралица на восъка. Ако не ти представлява проблем може ли да кажеш кой точно препарат ползваш и една снимка ако му направиш, безценен си!
ами на края на седмицата като поровя в мазето-ще пратя снимчица

BMW-маниак

- robert1975
- младши ентусиаст
-
KIM написа:не мога да разбера кво се стискате за едно професионално пастиране ,като държи половин година
не се стискам специално аз ами обичам сам да си пипам по колата-кеф ми прави и ми деиства като релакс/разбира се каквото не разбирам не барам

BMW-маниак

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2