хайде помагайте
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Ivan_Ivanov
- Потребител
-
хайде помагайте
имам проблем с моя хулиган,понякога като подам газ вместо да наема той забива и няма никакво ускорение, в следващия момент се "отваря"и имам чувство че става два пъти по пъргав модела е 316и 92г.ходих на СБА -то в СТАРА ЗАГОРА закачахая на компа там и никакви грешки не отчита според тях, карах я на майстор сменихме маслото ,въздушния и горивния филтър.Е промяна няма,продалжава да ме тормози особено някой път като тръгна да испреварвам е кошмар.Дайте идея къде да търся шибания проблем или къде в стара загора да намеря добър майстор на бмв
смени майсторите колега
аз имах подобен проблем да не кажа същия смених какво ли не и накрая като отворихме компа се оказаче чипа не е оригиналния
направо бях шокиран.
та нищо не ти пречи да отвориш компа и да видиш чипа,че колкото и невероятно да ти се струва и при мен беше така-ту заглъхваше и неискаше до върви -ту се развървяваше като за последно.
и все пак върви на друга диагностика че с нашите майстори...
успех колега

аз имах подобен проблем да не кажа същия смених какво ли не и накрая като отворихме компа се оказаче чипа не е оригиналния

направо бях шокиран.
та нищо не ти пречи да отвориш компа и да видиш чипа,че колкото и невероятно да ти се струва и при мен беше така-ту заглъхваше и неискаше до върви -ту се развървяваше като за последно.
успех колега

- BT9028BA
- старши ентусиаст
-
- Кара: ...don`t drive fast, just fly low
- Мечтае да кара: E36 M3
sabi1984 написа:смени майсторите колега![]()
аз имах подобен проблем да не кажа същия смених какво ли не и накрая като отворихме компа се оказаче чипа не е оригиналния![]()
направо бях шокиран.
успех колега
Според мен е от компютара това - както казва колегата
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
Офф и при мен е така ве4е 5а година,100 пъти съм я зака4ал на компютър и винаги показва 4е вси4ко перфетктно а то НЕ е
- Mitashki79
- Потребител
-
при мен беше така преди около 2 години, но на компютъра показа проблем с ламбда сонда и детонационен датчик на 3 и 4 цилиндър
освен това беше скъсан еи тоя маркуч за въздъха отгоре
освен това беше скъсан еи тоя маркуч за въздъха отгоре
BMW начин на живот
- robert1975
- младши ентусиаст
-
jorozlo написа:колега при мен имаше почти същия проблем смених маркучите на стъпковия мотор след това почистих дроселовата клапа заредих 20л. бенц + 2 добавки за гориво /които ги дават на 50л./ вкарах малко обороти и в момента колата пее иска път и оборот. дано съм помогнал успех
постъпих по същия начин и при мен имаше подобрение- да добавя и едно ново горивно филтърче

BMW-маниак

- Ivan_Ivanov
- Потребител
-
добавки слагах един път имаше ефект ама за кратко,горивото в момента много внимамавам какво слагам гледам да е добро от шел или омв ама пак същата,остава да намеря добър майстор ,ама те тук в стара загора са много знам ли кой е добър и най важното да разбира от бмв ако някой знае да остави едно адресче или телефонче 

- Ivan_Ivanov
- Потребител
-
благодарско на всички дето искат да помогнат,за мен всяко мнение е важно щото иначе се въртя в един кръг и май не мога мога да излезна
майсторите викат нищо и няма, е няма и ама тя не иска да върви или поне не иска както трябва

майсторите викат нищо и няма, е няма и ама тя не иска да върви или поне не иска както трябва

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
sabi1984 написа:смени майсторите колега![]()
аз имах подобен проблем да не кажа същия смених какво ли не и накрая като отворихме компа се оказаче чипа не е оригиналния![]()
направо бях шокиран.
успех колега

НЕВОЛЯТА УЧИ........

- agent smit
- младши ентусиаст
-
Колега отиди в М-кар в квартал Зора да я погледнат, минаваш отбивката за Метро и на края на улицата в ляво е сервиза. Успех !
- PIPERKOV
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530i SMG
сериозно ли от този дат4ик,който представлява една бобинка около кабела за мисля 2ри цилиндър,може да прави такива проблеми(да няма мо6тност и да забива нос като подаде6 рязко)
Нали в слу4ая на колегата говорим за двигател М40 6том '92г.
И от ли4ен опит знам 4е този дат4ик и да е заминал(както е при мен)на диагностика не излиза изоб6то като гре6ка
Нали в слу4ая на колегата говорим за двигател М40 6том '92г.
И от ли4ен опит знам 4е този дат4ик и да е заминал(както е при мен)на диагностика не излиза изоб6то като гре6ка
furnata написа:sabi1984 написа:смени майсторите колега![]()
направо бях шокиран.
успех колега
Ти сериозно ли
![]()
и по кво познаха майсторите ти че чипа не е оригиналният.Аз имам оригиналните софтуери на повечето модели БМВ и без специална програма за сравнение много трудно шъ стане повярвай! Да не са те метнали нещо
А за колегата мога да кажа да провери датчика на разпр.вал щото като почне да се ебава така прави а грешка не отчита.Вземи от някой колега със същата и пробвай сваля се за минутки
абсолютно съм сериозен,майсторите отвориха компа пред мен.и идиот да си ще разбереш че чипа не е оригинален.на моя имаше лепенка надписана с химикал 318ис.едва ли това е оригиналния.майстора каза че това е от тези записващите чипове дето ти ми говориш.
па и самия факт че като сложихме другия чип колата стана съвсем друга ми е достатъчно на мен

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2