чистачки?/
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Кара: Е39 комби
чистачки?/
чистачките блокират на средата след като избършат един път и ина4е работят само на наи-бързата степен-от какво може да е? 

- Vaio E30
- ентусиаст
-
- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Колега преди година имах абсолютно същия проблем както твоя.Проблем ти прави релето на чистачките което се намира под пластмасата където си държиш левия крак.Като я махнеш ще го видиш(до колкото си спомням моето беше синио).При мен проблема беше че са се разпоили споиките му.Даваш го на които и да е маистор които се занимава с ТВ поправка да го запои наново и след 10 минути си готов.
.Пиши след това дали е било същото както при мен.

- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
ок
Може да го прави и от датчика на диференциала - при мене беше от това - първо се преебаха чистачките, а после и уредите по таблото, след смяната всичко се оправи 

- robert1975
- младши ентусиаст
-
Re: ок
emiche написа:Може да го прави и от датчика на диференциала - при мене беше от това - първо се преебаха чистачките, а после и уредите по таблото, след смяната всичко се оправи

BMW-маниак

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
robert1975 написа:emiche написа:Може да го прави и от датчика на диференциала - при мене беше от това - първо се преебаха чистачките, а после и уредите по таблото, след смяната всичко се оправи
-не ми се вярва-нямат нищо общо-само е от релето което е посочил колегата-щом го прави този номер само на една от степените
Има общо, понеже при е36 скоростта на чистачките зависи от скоростта на движение, която познай от къде се измерва

стан написа:
Има общо, понеже при е36 скоростта на чистачките зависи от скоростта на движение, която познай от къде се измерва

- Vaio E30
- ентусиаст
-
BMW
релето изглежда напълно здраво-няма разпояване.-по някои път се оправя само но повечето пъти неще??Gancho написа:Колега преди година имах абсолютно същия проблем както твоя.Проблем ти прави релето на чистачките което се намира под пластмасата където си държиш левия крак.Като я махнеш ще го видиш(до колкото си спомням моето беше синио).При мен проблема беше че са се разпоили споиките му.Даваш го на които и да е маистор които се занимава с ТВ поправка да го запои наново и след 10 минути си готов..Пиши след това дали е било същото както при мен.

- Vaio E30
- ентусиаст
-
BMW
не колега това е нормалноSkid написа:Аз скоро открих че чистачките ми спират като спра на светофар,или започват да работят с пауза.Мислих че нещо не е както трябва,обаче един приятел с Е34 ми каза ,че си е нормално.Да не е това проблема.

Vaio E30
и аз имам абсолютно същия проблем и понякога се оправят сами докато не изгася двигателя и после същата история.Изчел съм всички теми по тоя въпрос проверих релетата те са като чисто нови,проверих и комфорт модула и нищо не открих,остава само хлабава връзка някаде ама не ми се проследяват всички кабели,ако откриете нещо пишете
и аз имам абсолютно същия проблем и понякога се оправят сами докато не изгася двигателя и после същата история.Изчел съм всички теми по тоя въпрос проверих релетата те са като чисто нови,проверих и комфорт модула и нищо не открих,остава само хлабава връзка някаде ама не ми се проследяват всички кабели,ако откриете нещо пишете
- someone
- сбъркал колата, но не и форума
-
- Кара: е70
Може и да не е това, което казвам, ама една идея в повече не е излишна:
На една колежка на фиата се беше появил същия проблем, в последствие съвсем спряха да работят. Оказа се, че е механизма за който се захващат рамената на чистачките - с течение на времето корозирал, и както се изрази майсторът - "затяга". Та и го смениха този механизъм и сега си кара без проблем.
На една колежка на фиата се беше появил същия проблем, в последствие съвсем спряха да работят. Оказа се, че е механизма за който се захващат рамената на чистачките - с течение на времето корозирал, и както се изрази майсторът - "затяга". Та и го смениха този механизъм и сега си кара без проблем.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2