Проблем с Fresh air flap motor

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Проблем с Fresh air flap motor

Мнение от ivan_krilov » 16 Мар 2008, 16:18

Здравейте, Колеги! Значи колата е Е36 320 седан с клима с врътките, а проблема е, че като се махне от контакт се чува едно странно бучене от към централната конзола вътре в купето.Това не съм го засичал колко време продължава, но е не по-малко от 10-15мин. Интерестно е, че като вляза в колата след примерно 1 час, този дразнещ звук го няма. Установил съм, че при махане на предпазител N:31 звукът изчезва, а като го върна на място не се чува, но при следващо палене и гасене се чува отново. Така като проследих схемите и като слушам откъде идва стигнах до извода, че най-вероятно е Fresh air flap motor и може би нещо е заял, но реших първо да питам тук, ако някой евентуално е имал същия проблем. Благодаря предварително на всички!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: '03 330xd M57N Sedan

Мнение от Mpower84 » 16 Мар 2008, 16:46

Нормално е!Повечето автомобили с климатична инсталация го правят.Карай си и не му се притеснявай.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan_krilov » 16 Мар 2008, 16:50

Мерси, Колега!Все пак си мисля другата седмица, като разглобявам за смяна на филтъра на климата, да отворя и от другата страна- може нещо интересно да изскочи:) Ще пиша, ако забележа нещо

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pezano » 24 Мар 2008, 16:21

това е едно вентилаторче което като дадеш на контакт охлажда датчика за температура в купето или не6то такова беше за да не се бърка климатика

Назад към E36