СПАСЯВАЙТЕ МЕ!!!ЖЕНА МИ ПОЧВА ДА КАРА
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
СПАСЯВАЙТЕ МЕ!!!ЖЕНА МИ ПОЧВА ДА КАРА
КОЛЕГИ ЖЕНА МИ ВЗЕ КНИЖКА И СЕГА ПРЕДИ ДА И ЗАКУПИМ ТАКА ЛЮБИМАТА И КОРСА ИСКА ДА СЕ УПРАЖНЯВА И НА МОЯТА КОЛА...ТА ПИТАНЕТО МИ Е КЪДЕ МОГЪТ ДА МИ СЛОЖАТ ПАРКТРОНИК!!!
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
КОЛЕГА НЗ КАКВО ДА КАЖА...ГОТ Е ЧЕ ЩЕ КАРА...ЩЕ СИ ПИЯ ВЕЧЕР И ЩЕ МЕ ВОЗИ...ТЯ КАРА МН ХУБАВО И ПРОБЛЕМИ НЯМА...САМО ЧЕ ТУК В СФ ПАРКИРАНЕТО И О ТОЧНО МЯСТОТО ЗА ПАРКИНГ Е МН КЪТ И ТОВА МЕ ПРИТЕСНЯВА...НЯМАШЕ ДА МИ Е ЖАЛ ТОЛКОВА НО ВСЕ ПАК ТОВА Е БМВ...ЛЮБИМАТА МИ КОЛА...МОЛЯ СЕ ДА ИДЕ ДЕНЯТ В КОЙТО ДА КАЖЕ ЧЕ Е ГОТОВА ДА КУПУВАМЕ КОРСА И ДА НЕ МИ ПИПА КОЛИЦАТА
ЗА ТОВА ИСКАМ НА ПЪРВО ВРЕМЕ ПАРКТРОНИЧЕ ЗАЩОТО ОСВЕН ДА МИ СПУКА БРОНЯТА НЕМА КАКВО ДРУГО ДА И НАПРАВИ!!!

Колега не се впрягай толкова.. ела да видиш в щатите как паркират и мъже и жени.. винаги подпират и колата от пред и тази отзад.. така и не мога да разбера нарочно ли го правят или ги мързи още една маневра да направят! Не ме питай като паркирам всеки път как треперя.. тва е вечно, няма лято няма зима.. така че според мен не си давай парите няма какво толкова да и направи 

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Reality написа:Колега не се впрягай толкова.. ела да видиш в щатите как паркират и мъже и жени.. винаги подпират и колата от пред и тази отзад.. така и не мога да разбера нарочно ли го правят или ги мързи още една маневра да направят! Не ме питай като паркирам всеки път как треперя.. тва е вечно, няма лято няма зима.. така че според мен не си давай парите няма какво толкова да и направи
А КОЛЕГА ОСВЕН ДА БОЯДИСВАМ БРОНИ ВСЯКА СЕДМИЦА ДРУГО НЯМА КАКВО ДА ПРАВЯ-САМО МИ С СТРУВА ЧЕ ЕДИН ПАРКТРОНИК ЩЕ МИ ЛЕГНЕ ПО ТЪНКО ОТ КОЛКОТО ДА ЛЕЯ ПАРИ ЗА БОИ!!!НО В КРАЕН СЛУЧЕЙ...
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
vladuicho написа:направи и каско брат
ООО ИМА СУПЕР АВТО КАСКО НЕМА СТРАШНО...И ПАК НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА ДА ПРАВЯ БРОНИ КАТО ИДИОТ

- robert1975
- младши ентусиаст
-
даи да ти дам един партроник-50 -туна
и моита се учи вече на бимата ми-уж има книжка ама като я гледам как кара се чудя как ги дават тия книжки-та маи скоро и аз Я БРОНЯ Я ХИДРАВЛИКА-че завива докраи и така държи волана-я някои шарнир

и моита се учи вече на бимата ми-уж има книжка ама като я гледам как кара се чудя как ги дават тия книжки-та маи скоро и аз Я БРОНЯ Я ХИДРАВЛИКА-че завива докраи и така държи волана-я някои шарнир

BMW-маниак

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
robert1975 написа:даи да ти дам един партроник-50 -туна![]()
![]()
ОООО И ТЕБ ТЕ Е СПОЛЕТЯЛА МОЯТА СЪДБА ДА УЧИШ НЯКОЙ ДА КАРА-АЗ ПОНЕ ИЗУЧИХ МОЕТО ПАТЕ НА ФАБИЯТА И Я ПРОДАДОХ!НО ПО САМАТА ШКОДА НЕ СЪМ ПРАВИЛ НЕЩО ФРАПАНТНО КОЕТО ДА Е ПРИЧИНЕНО ОТ НЕЯ ТАКА ЧЕ...НЕ БОЙ СЕ МОЖЕ ДА МИНЕШ ТЪНКО
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
Ми мен оня ден щяха да ме вкарат под един тир...добре че имам рефлекси и от пасажерската седалка напраих цял оборот на волана 

- samsurnik
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 комби
:)
колега, моята мацка е завършила ДВГ, в момента учи висше транспортна техника, кара много добре и аз много й се кефя, че кара и то доста нахъсано, аз постоянно и давам да кара, независимо дали съм пил или не, пък и то опита се добива с карането ако не кара никога няма да се научи, нали има застраховки колата ако я удари да е жива и здрава всичко друго се оправя, но моята си кара много добре даже от време на време се и заиграва с някой на пътя, връшане на предавки газ ляво дясно и много се кефя аз така, лично аз подкрепям жените които карат, защото не са по-лоши от нас, единственото за което не могат да карат като нас е защото жените няма пространствено виждане на нещата, но като изключим това всичко е ок само да се науи момичето и да не я е страх. Вие не се ли кефите когато някоя мацка кара баварка?
Митак, моля те, не пиши с CAPS LOCK ...
Иначе парктрониците почват от 50лв. и стигат до доста, сам прецени какъв искаш ...

Иначе парктрониците почват от 50лв. и стигат до доста, сам прецени какъв искаш ...

БМВ е религия чада мои ,споменаването на Марката до марки като фиат и др кокошарници е обидно ! карайте си там недозавиващите балонообразни бавнооборотни автомобилчета чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 фиата
I ride across town on my black boomer
‘Cause I’ve got a black boomer, it is always with me
‘Cause I’ve got a black boomer, fast and wild
‘Cause I’ve got a black boomer, such a lively boomer
Take seat, don’t hesitate girl, let’s go for a ride
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Tech0 написа:Митак, моля те, не пиши с CAPS LOCK ...![]()
Иначе парктрониците почват от 50лв. и стигат до доста, сам прецени какъв искаш ...![]()
колега аз знам кви парктроници има но искам да ми кажат къде могът да ми го сложат!!!
64 мнения
• Страница 1 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5